راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
والا من تخمینی حساب نیکنم لپه میریزم میترسم با پیمانه بریزم خیلی زیاد بشه.هر نفر هم دو تیکه گوشت بذاری خوبه.رب هم به اندازه نه زیاد که خیلی غلیظ بشه نه کم که رنگ نگیره.بذار وقتی وسطای پخت شد بهتر میفهمی چقدر رب بریزی.
واسه هرنفر یه قاشق غذا خوری لپه ویکی اضافه بریز گوشت هرنفر ۴ تکه ۳ قاشق غذا خوری رب حسابی تف بده رنگ بده با چوب دارچین وپیاز دوعدد
من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.
والله برا ما مهمون بیاد دوتیکه گوشت بزاریم رسوامون میکنن😂
مامان بیچارم برا 10 نفر یک کیلو و نیم دوکیلو میزاره
اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم
بابا گوشتو بریزید بیرون از برنامه غذاییتون.یه لحظه فکر کنی بهش.چطوری دلتون میاد سر یک حیوون رو ببرن دردش بیاد زجر بکشه زجه بزنه بمیره ک شما بخوریدش؟؟؟؟ من ۷ساله ک وجترین هستم و بهترین تصمیم عمرم رو گرفتم.حتی سال دوم سرطان داشتم شیمی درمانی شدم بازم لب نزدم به چیزی ک منجر به کشته شدن حیوانات میشه بجاش حالم خوب شد! تمتم گرفتاری ها بیماری ها زلزله جنگ سیل اینا همه خشم طبیعته.این شروورا رو ک قران گفته خدا گفته هم بریزید دور اگر خدای شما انقدرررر ظالمه ک یه موجود زنده رو افریده ک شما با چاقو سرشو ببرید و اون درد بکشه اون خدا قابل پرستش نیست!اگر میخواید بگید خدا توو قران گفته ، توو همون قران سوره نسا هم گفته اگر زنتون به حرفتون گوش نکرد بار سوم کتکش بزنید.قبول دارید شوهرتون کتکتون بزنه؟شکم شما قبرستان حیوانات نیست لاشه نخورید مهربانی رو از بشقاب خودتون شروع کنید سبز باشید.اونی هم ک میخواد بیاد بگه گیاهان هم جان دارن قبل چرتو پرت گفتن به این موضوع فکر کن ایا سیبزمینی دردش میاد وقتی پوستشو بکنی؟ ایا کرفس زجه میزنه؟عصب و درد با زنده بودن فرق داره.به شیشه هم ضربه بزنی بزاری زیر میکروسکوپ اره انرژی جمع کرده درخودش ولی شیشه درد نمیکشه.اما گوسفند درد میکشه.ماهی خفه میشه.خودت بیفتی توو اب خفه بشی مادرت خفه بشه توو اب بعد لاششو بدن کوسه بخوره خوشت میاد؟سبز باشید مهربان باشید انسان ذاتا گیاه خواره به زور خودتونو گوشت خوار کردید دندان شما شبیه گوسفنده نه پلنگه گوشتخوار طور روده ی شما اندازه روده ی گوسفنده نه گرگ گوشتخوار اگر گوشتخوار بودید میتونستید بدون ادویه و پیاز خام بخورید.درمورد گیاه خواری مطالعه کنید.بیماری هاتون دفع میشه ک هیچ بلکه روحتون هم درمان میشه.سبد برکتی ک برای عیسی مسیح فرستادن فرشته ها تووش پر از میوه های بهشتی بود.تاحالا خوندید بگن حضرت علی گوشت خورشتی خیلی دوست داشت؟میگن خرما میخورده! حتی عرفا هم برای رسیدن به خدا و در ریاضتها ترک حیواتی باید بکنن.روحتونو با خوردن گوشت ک اهو نفرین پشتشه تاریکو کثیف نکنید.بدن شما به هیییییییییییچ وجه کم نمیاره.چه بسا افرادی ک در انجمن های ما هستن ۵۰ ساله ۶۰ساله گیاهخوارن و سرطانو ام اس رو با ترک گوشت درمان کردن.و حتی زمان بارداریشونم نخوردن و فرزندانشون ک همسن مادرهای ما هم هستن الان هیچ بیماری و گرفتاری ای در زندگیشون ندارن.بیدار بشید.نور جاری ست
یک کیلو گوشت. دو تا سه قاشق سر خالی رب البته اگه شرکتی هست خونگی بیش تر بریز. لپه هم من زیاد دوست نپارم و نمیریزم کلا ده قاشق یا کمتر بریز زعفرون و دارچین همقیمه رو خوش طعم میکنه
یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹