2821
2789
عنوان

بدنسازی

473 بازدید | 21 پست

۹ سال مربی بدنسازی بودم و تاپیک های ورزشی رو دنبال میکنم و میبینم رژیم های غلط و تمرینات غلط رو که بعضاً بجای بهتر شدن وضعیت فیزیکی باعث از بین رفتن عضلات و ضعف شدید اعصاب شده

این تاپیک رو درست کردم که هرکس سوالی براش پیش اومد در مورد بدنسازی و آناتومی و ...

سوال کنه و جواب سوالها رو میدم

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

بعدچندوقت باشگاه رفتن بدن تغییرمیکنه؟ ۴ساله باشگاه میرم ولی هیکلم زیاد فرقی نکرده 😐

برنامه تمرینی اشتباه

مصرف کم پروتئین

مصرف ناقص کربوهیدرات ها و روغن طبیعی باعث میشه بدن هیچ تغییری نکنه معمولا بعد از 4 سال باشگاه رفتن بدن استپ کرده و دیگه رشد نمیکنه و باید با تغییر برنامه تمرینی و ساعت تمرین بدن رو وارد شوک کرد

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ورزش بدون رژیم غذایی باعث میشه عضلات بسوزه

بستگی به اون رژیم داره

منو یادت هست ؟؟

توضیح بدین

قبلاً باهاتون صحبت کردم؟

واقعاً یادت نیست ؟؟؟🤔🤔😳😄روبیکا پیام میدادیم که بعد به علت فحش و ناسزا شما بنده بلاک کردم

من با شما تو روبیکا صحبت کردم و به شما فحش دادم و شما منو بلاک کردی!!!!گیریم شما درست میگی

دقیقا بعد شنیدن فحش اینجا چرا از من سوال میپرسی؟؟!!!

در اولین فرصت تراپی رو شروع کنید فرصت کمه

🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌🤔

نخند خانوم موضوع خنده داری واسه خنده نیست

با بدنسازی میشه چربی پهلو و زیر شکم و آب کرد؟

۷۵ بودم ۶۵ شدم

۱۰ کیلو دیگه میخوام کم کنم بنظرتون اول با هوازی این ۱۰ کیلو رو کم کنم بعد برم بدنسازی یا از الان برم

چون من میخوام فقط پهلو و زیر شکمم چربی هاش بره

البته میدونم چربی سوزی موضعی نیست ولی میترسم بعد ۱۰ کیلو کاهش وزن هنوز این پهلو ها و زیر شکمم بمونن

با بدنسازی میشه چربی پهلو و زیر شکم و آب کرد؟۷۵ بودم ۶۵ شدم ۱۰ کیلو دیگه میخوام کم کنم بنظرتون اول ب ...

مصرف پروتئین بالا به همراه روغن کنجد و زیتون و همزمان روزی ۴۰ دقیقه هوازی و کار با وزنه تا بدن شل نشه بعد کاهش وزن و چربی شکم و پهلو ام به حداقل برسه اما صفر نمیشه و به ۵ درصد میرسه

ماهی بیشتر از ۲ کیلو نباید وزن کم بشه وگرنه عضلات هم میسوزن

۵ تا ۶ ماه زمان میبره

روش های ساده ترم هست که ماهیانه ۱۰ کیلو کم میکنن و در نهایت یک پوست شل و ول نصیبشون میشه با صورت کاملا نابود شده و موهایی که نصفش ریخته و ضعف شدید اعصاب و مشکلات هورمونی و روانی