راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
الهی خدا بهت یک بچه سالم و صالح بده عزیز دلم .❤️❤️❤️
قربونت برم خواهرمهربونم ممنونم از دعای قشنگت خدا الهی از دهنت بشنوه انشالله شمام هر مشکلی داری ب حق همین وقت و ساعت مشکلت رفع بشه خدا گره زندگیتو باز کنه الهی از هر بدی و بلایی دور باشی تن خودت و خانوادت سالم و سلامت باشه دلتون خوش الهی ب هرچی میخوای برسی خواهرخوبم🌹🌹🌹
خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚
قشنگم شما یه بار جواب منو یه جایی دادی ، اینقد با مهربونی جواب دادی حقیقتا تو ذهنم موندی❤️❤️❤️❤️من براتون صلوات فرستادم . شما هم بی زحمت برام دعا کنین تو کنکور ارشدم اون رشته و دانشگاهی که میخوامو قبول شم❤️الهی همیشه حاجت روا باشی دختر خوش قلب❤️
برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه