2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توروخدا منم دعا کن این ماه باردار بشم نی نی دار بشم یه بچه صحیح وسالم خدا بهم بده خواهش میکنم خییییلی درمونده هستم التماس دعای ویژه😭😭🥹💔🥀

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

عزیزم تورو خدا برام دعا کن .شاید خدا صدات رو شنید و اجابت شدم .

خیلی درگیر یک موضوعی شدم که باید به نتیجه برسه ولی هنوز نشده .

تورو خدا برام دعا کن عزیزم .

منم برات آیت الکرسی میخونم سه بار

✅هر کسی کامنت منو میبینه اگه به دلتون افتاد برام دعا کنید

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
الهی خدا بهت یک بچه سالم و صالح بده عزیز دلم .❤️❤️❤️

قربونت برم خواهرمهربونم ممنونم از دعای قشنگت خدا الهی از دهنت بشنوه انشالله شمام هر مشکلی داری ب حق همین وقت و ساعت مشکلت رفع بشه خدا گره زندگیتو باز کنه الهی از هر بدی و بلایی دور باشی تن خودت و خانوادت سالم و سلامت باشه دلتون خوش الهی ب هرچی میخوای برسی خواهرخوبم🌹🌹🌹

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

ان شاءالله حاجت روا باشید ۱۰ مرتبه صلوات به نیت حاجت دلت تقدیم ب شما

التماس دعا برام دعا کنید ممنونم

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

قشنگم شما یه بار جواب منو یه جایی دادی ، اینقد با مهربونی جواب دادی حقیقتا تو ذهنم موندی❤️❤️❤️❤️من براتون صلوات فرستادم . شما هم بی زحمت برام دعا کنین تو کنکور ارشدم اون رشته و دانشگاهی که میخوامو قبول شم❤️الهی همیشه حاجت روا باشی دختر خوش قلب❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه