حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4291 عنوان کسی اینجا فرهنگیان میخونه 212 بازدید | 2 پست چند درصد هوش زدین چن درصد تعلیم و تربیت؟ از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم 1405/02/28 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13342 بستگی داره که کنکور تخصصی خودت چقد بزنی اگه کنکور تخصصی خودت بالا بزنی منابع فرهنگیان میانگین ۴۰تا۵۰ بزنی هم قبولی و هر چقدر اون دروس تخصصی خودت کمتر بزنی باید تعلیم و هوش رو ب مراتب بالاتر بزنی که بتونی حدقل تراز لازم رو کسب کنی میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13342 ۵۰ درصد هوش۲۵ درصد تعلیم رشته تون چی بود ؟ تجربی ؟ میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه