2821
2789
عنوان

اخلاقم خیلی رو مخمه

519 بازدید | 11 پست

حیلی خودمو کم میبینم دیروز دوستم کیفشو داد نگه دارم بعد کیفشو گرفت ی دختره دیگه که خیلی چصی میاد گف تو که نگه میداری از منم نگه دار نتونستم نه بگم گرفتمش وای خیلی حس بدی گرفتم چیکار کنم این ک دستور میدن این کارو برام بکن فلان بکن

یا دوست ندارم چیزی از خودمو تعارف کنم اما حس بدی میگیرم

خیلی جلو هم کلاسیام خودمو کم میبینم چیکار کنم🥺💔

هرکار میکنمدرست نمیشه که نمیشه حتی تصمیم گرفته بودم مقابله کنم با ترسم باز نتونستم تو جمعا ب شدت ساکتم میشه راهنماییم کنین چیکار کنم 😭

اعتماد بنفس داشته باش حاضر جواب باش خودبه خود برا همه عزیز میشی بهت احترام میزارن ،من اگه بودم اینجوری میگفت دهنشو باز میکردم کیفشو افقی میدادم تو دهنش

اعصاب مصاب ندارم لایک نکنین😑از بی نتی اینجام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن لباس های مرتب بپوشی، لباس خوب،خیلی اعتماد به نفس میاره. سعی کن بهداشت فردی رو رعایت کنی، سعی کن آراسته باشی، بخشی از اعتماد بنفس ، داشتن همین چیزاس

خدایا عاشقتم

اگه ازت درخواست کاری رو کردن که اون لحظه از پس انجامش برنمیومدن در صورتی که خودت اذیت نبودی بپذیر و اگه دوست نداشتی کمک کنی، بگو ببخشید بچه ها ولی دستم بنده یا کار دارم اگه عجله ندارید بعد کارم کمکتون میکنم! این باعث میشه برا وقتت و و البته حضورت تو جمع ارزش بیشتری قائل بشن.. وقتی هم دستور دادن با اعتماد به نفس و به شوخی و خنده بگو چون ازم خواهش نکردید انجامش نمیدم :))

همین قدمای کوچیک باعث میشه ادمای دورت بیشتر بهت احترام بذارن و اگه هم کسی بخاطر نه شنیدن ازت فاصله گرفت، که بهتر! بذار فاصله بگیره چون ارزش و شان شما بیشتر از انجام دادن اوامر بقیه هست

اگه ازت درخواست کاری رو کردن که اون لحظه از پس انجامش برنمیومدن در صورتی که خودت اذیت نبودی بپذیر و ...

چقدر حق

ولی اون لحظه انگار مغزم قفل میکنه هیچی نمیتونم بگم

خیلی عذرمیخوام ادمهای اینجوری یا خیلی زیبا نیستند ساده هم تشریف دارند و مهربون اگر کمی به خودت میرسی ...

عشقم من خیلی امزیبام و اعتماد بنفس ظاهرمو خیلی دارم خیلی ب خودم میرسم فقط عزت نفسم و اعتماد بنفسم تو ارتباط کمه همین

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792