2821
2789
عنوان

بهترین راه برای انتقام از اکس

214 بازدید | 7 پست

سلام. بچه ها به نظرتون بهترین راه برای انتقام از پسری که ولتون کرده رفته با یکی دیگه چیه؟

میگن بی خیالی بهترین راهه ولی جز این، میخوام ببینم چه ایده هایی دارید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چي ول كرد؟ بنظرش اون خوشكل تر بود يا علت ديگه اي؟ مثلا پول باباش!انتقام هاش فرق ميكنه براساس عل ...

فکر کنم سر پول بود چون اگه زشت بودم که کلا باهام دوست نمیشد. خانواده پسره خیلی پولدارتر از خانواده من بودن 🥺

فکر کنم سر پول بود چون اگه زشت بودم که کلا باهام دوست نمیشد. خانواده پسره خیلی پولدارتر از خانواده م ...

به جهنم! اگه اينقدر ديدش سطحي بوده پولدار تر از اون دختر هم بودي بازم يكي بهتر پيدا ميشد و شايد ١٠ سال ديگه ميرفت!

به جهنم! اگه اينقدر ديدش سطحي بوده پولدار تر از اون دختر هم بودي بازم يكي بهتر پيدا ميشد و شايد ١٠ س ...

آخه مساله اینجاست ازدواج کرده باز به من پیام داده رابطه میخواد. میگم تو که ازدواج کردی دروغکی میگه نکردم.

من حرصم گرفته میخوام انتقام بگیرم.

بهشم خیلی توهین کردم رفتارهای گرم و سرد نشون دادم منتها دلم خنک نشده

آخه مساله اینجاست ازدواج کرده باز به من پیام داده رابطه میخواد. میگم تو که ازدواج کردی دروغکی میگه ن ...

اين ديگه عجب چيزيه:/ نه از رو ميره نه ول ميكنه

خب اگه نميخواست اون طرفو چرا رفت اصن ديوونس:/٠

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز