meloxicam6 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/21 تعداد پست: 144 عنوان بهترین راه برای انتقام از اکس 214 بازدید | 7 پست سلام. بچه ها به نظرتون بهترین راه برای انتقام از پسری که ولتون کرده رفته با یکی دیگه چیه؟میگن بی خیالی بهترین راهه ولی جز این، میخوام ببینم چه ایده هایی دارید. 1405/02/28 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
doc95 عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 51 واسه چي ول كرد؟ بنظرش اون خوشكل تر بود يا علت ديگه اي؟ مثلا پول باباش!انتقام هاش فرق ميكنه براساس علت😂
meloxicam6 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/21 تعداد پست: 144 واسه چي ول كرد؟ بنظرش اون خوشكل تر بود يا علت ديگه اي؟ مثلا پول باباش!انتقام هاش فرق ميكنه براساس عل ... فکر کنم سر پول بود چون اگه زشت بودم که کلا باهام دوست نمیشد. خانواده پسره خیلی پولدارتر از خانواده من بودن 🥺
doc95 عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 51 فکر کنم سر پول بود چون اگه زشت بودم که کلا باهام دوست نمیشد. خانواده پسره خیلی پولدارتر از خانواده م ... به جهنم! اگه اينقدر ديدش سطحي بوده پولدار تر از اون دختر هم بودي بازم يكي بهتر پيدا ميشد و شايد ١٠ سال ديگه ميرفت!
meloxicam6 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/21 تعداد پست: 144 به جهنم! اگه اينقدر ديدش سطحي بوده پولدار تر از اون دختر هم بودي بازم يكي بهتر پيدا ميشد و شايد ١٠ س ... آخه مساله اینجاست ازدواج کرده باز به من پیام داده رابطه میخواد. میگم تو که ازدواج کردی دروغکی میگه نکردم. من حرصم گرفته میخوام انتقام بگیرم.بهشم خیلی توهین کردم رفتارهای گرم و سرد نشون دادم منتها دلم خنک نشده
meloxicam6 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/21 تعداد پست: 144 به جهنم! اگه اينقدر ديدش سطحي بوده پولدار تر از اون دختر هم بودي بازم يكي بهتر پيدا ميشد و شايد ١٠ س ... اگر میرفت غمی نبود غم اینجاست متاهله ولی بازم میاد
doc95 عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 51 آخه مساله اینجاست ازدواج کرده باز به من پیام داده رابطه میخواد. میگم تو که ازدواج کردی دروغکی میگه ن ... اين ديگه عجب چيزيه:/ نه از رو ميره نه ول ميكنهخب اگه نميخواست اون طرفو چرا رفت اصن ديوونس:/٠