یرآلماخانم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 463 عنوان چجوری به کار بیرون از خونه عادت کردین 1029 بازدید | 15 پست من دوروزه دارم میرم توی دلم میگم اشتباه کردم ای کاش همون خونه میموندمتنها انگیزم ایندست که قراره پیشرفت کنم 1405/02/28 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
waratte عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 1279 اکثرا همینن مگه اینکه خودشون اون کار رو دوست داشته باشن و بخوان وقف کار کنن که اونم الان اتفاق نمیافته واسه چند وقت بعدته
فلورین عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4043 منم زیاد محیط کار رو دوست ندارم دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
پری2026 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1615 به سختی و اینکه بعد سالها هنوزم بعضی روزا فک میکنم بهترین شغل برای یک خانوم خونه داریه و گور پدر استقلال این حرفا
pink_makeup عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 2219 من علاقه ندارمبنظرم این موضوع خیلی بستگی به روحیه ی ادما دارهبعضیا روحیشون کاری ترهبعضیا حساس تره و چیزای دیگه آرامشم همه چیزمه 💖
khati_girl عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 5314 دوستم آرومم کرد دوستم چون چند سال قبل من شاغل بود یه جمله گفت آروم شدم گفت سختیش یه ماهه اوله تو هر کاری که بری فقط یک ماهه اول یک ماه رو صبر کردم و واقعا از ماه دوم به محیط عادت کردم
یرآلماخانم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 463 دوستم آرومم کرد دوستم چون چند سال قبل من شاغل بود یه جمله گفت آروم شدم گفت سختیش یه ماهه اوله تو هر ... الان خسته نمیشین؟
یرآلماخانم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 463 اکثرا همینن مگه اینکه خودشون اون کار رو دوست داشته باشن و بخوان وقف کار کنن که اونم الان اتفاق نمیاف ... خیر سرم علاقه داشتم این شد
nazi_jjjaaa عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 733 به کار بیرون عادت نکردم به خوب زندگی کردن عادت کردم ماهی سه چهار دست لباس و کفش روتین پوستیو فیشال و لوازم ارایش و زندگی مستقل هزینه داره کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم
waratte عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 1279 خیر سرم علاقه داشتم این شد در اون صورت بازم علاقه پیدا میکنی به کارت از محیط امن خونه ت زدی بیرون الان و مجبور شدی تعهد و مسئولیت کارتو بپذیری عادیه میتونم بپرسم شغلت چیه؟
یرآلماخانم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 463 به کار بیرون عادت نکردم به خوب زندگی کردن عادت کردم ماهی سه چهار دست لباس و کفش روتین پوستیو فیشال و ... با خودم میگم خب اصلا دویست میلیون دربیارم چه فایده وقتی وقت نمیکنم با خیال راحت خرجش کنم زندگی کنمهمش باید اشفتگی ذهنی داشته باشم
nazi_jjjaaa عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 733 با خودم میگم خب اصلا دویست میلیون دربیارم چه فایده وقتی وقت نمیکنم با خیال راحت خرجش کنم زندگی کنمهم ... زندگی همینه بخور بخواب نیس که همش منم خیلی کار میکنم ولی هم به ورزشم میرسم هم کلاس موسیقی هم کتاب خوندن هم کلاس زبان هم موتور سواری هم مسافرت و تفریح کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم
یرآلماخانم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 463 زندگی همینه بخور بخواب نیس که همش منم خیلی کار میکنم ولی هم به ورزشم میرسم هم کلاس موسیقی هم کتاب خو ... کارتون دولتیه؟اصلا مرخصی نمیدن اخه چجوری به این کارا ادم برسه😭
nazi_jjjaaa عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 733 کارتون دولتیه؟اصلا مرخصی نمیدن اخه چجوری به این کارا ادم برسه😭 تازه من یه شغلم ندارم راسی🤣دو سه تا شغل دارم دورکاریم میکنم کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم