2821
2789
عنوان

مقایسه بیبی چک های دوره hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 29 پست
مثبته بنظرم مبارکه،،اگر منفی بود فرداش پررنگتر نمیشه،،چند تا فولیکول داشتی،لتروزولم خوردی

دوتا فولی داشتم راست۱۹ چب ۲۰ فرداش دوتا hcg زدم

امروزم زدم باز مثبت بود خیلی واضح

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما هم این آمپولو زدید؟

منم این آمپولو زدم لتروزولم خوردم روز 14 تست زدم یکم طول کشید یه هاله انداخت روز 16 هم با یه مارک دیگه به اسم روژان زدم اونم م

فک کنم منفی بود هی حس میکردم هاله میبینم ولی فک کنم توهم بود، الان دیروز روز 25 سیکلم یه ترشح آبکی صورتی دیدم بعدم چنتا ترشح قرمز کمرنگ فعلا دیگه تا امروز صب هیچی ندیدم، استرس دارم 9 ماهه اقدامم نمیدونم علائم لانه گزینیه یا شروع پریودی

منم این آمپولو زدم لتروزولم خوردم روز 14 تست زدم یکم طول کشید یه هاله انداخت روز 16 هم با یه مارک دی ...

من بتا دادم مثبت بود 😍 منم ۷ ما اقدام کردم، دو روز یکبار بیبی بزن اگه پررنگتر بشه نسبت به روزای قبل ینی مثبته

من بتا دادم مثبت بود 😍 منم ۷ ما اقدام کردم، دو روز یکبار بیبی بزن اگه پررنگتر بشه نسبت به روزای قبل ...

شما خونریزی برای لانه گزینی داشتی؟ و اینکه بی بی چکات از همون اول مثبت واضح بود؟

شما خونریزی برای لانه گزینی داشتی؟ و اینکه بی بی چکات از همون اول مثبت واضح بود؟

نه هیچ خونریزی نداشتم، بی بی چکا از همون اول واضح بودن جوری که کامل تو عکس هم مشخص بود و بقیع هم با یه نگاه میدیدن هاله رو

عزیزم اشکال نداره انشالله ماه بعد، مطمئن باش میشی بنظر کلومیفن از لتروزول قوی تره به دکترت بگو درمان ...

امروز میرم دکتر 9 ماهه اقدامم ، شما چن وقت اقدام بودین؟ لتروزولم مصرف کردین؟ من مشکل تنبلی هم ندارم آخه کلا بدون دلیل باردار نمیشم

امروز میرم دکتر 9 ماهه اقدامم ، شما چن وقت اقدام بودین؟ لتروزولم مصرف کردین؟ من مشکل تنبلی هم ندارم ...

من با این ماه هشت ماه شد ک اقدام بودم، از لتروزول دو دوره استفاده کردم جواب نگرفتم، تنبلی و هیچ مشکلی هم نداشتم، معمولا کسایی ک از لترو جواب نمیگیرن با کلومیفن جواب میگیرن، این ماه مصرف کن دوازدهم هم سونو بده اگه فولی بالغ داشتی درجا دوتا hcg بزن

برا منم دعا کن من روز جمعه آمپول زدم اصلا علایم بارداری ندارم فقط همش خسته ام یه کم زیر شکمم درد میک ...

ایشالا این ماه جواب بگیری عزیزم، این شنبه نه شنبه بعدیش بیبی بزن ، فعلا برای علایم خیلی زوده

من با این ماه هشت ماه شد ک اقدام بودم، از لتروزول دو دوره استفاده کردم جواب نگرفتم، تنبلی و هیچ مشکل ...

عکس رنگی گرفتی؟ من گفتم کلومیفن بنویسه برام گفت نه لتروزول کم خطره این دوره هم استفاده کن، عکس رنگی هم خواستم گفته نه زوده هنوز

عکس رنگی گرفتی؟ من گفتم کلومیفن بنویسه برام گفت نه لتروزول کم خطره این دوره هم استفاده کن، عکس رنگی ...

نه عزیزم نگرفتم، بخدا همه دکترا میدونن با چه روشی میشه زودتر جواب گرفت ولی از همون اول راهو نشونمون نمیدن چون اینجور بیشتر میتونن ازمون درامدزایی کنن، خطر دوقلوزایی توی کلومیفن بیشتره وگرنه فرقی با لترو نداره دوتاشون اگه امپول نزنی ممکنه کیست بشن

2825
2823
2791
2779
2792