2821
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه

137 بازدید | 4 پست

از الان به کنکور انسانی میرسم؟؟؟؟ چون میگن باید ایجاد سابقه و ترمیم انجام بدم😭من رشته مهندسی محیط زیست خوشم نمیاد بازارکارش خوب نیست ترم چهارم چجوری خلاص شم؟ دانشگاه ام دولتیه ولی شهریه هر ترم میدم...

انصراف نده بخون تا آخرش واحد اینا زیاد بردار ترم تابستونی بردار ۶ ترمه تموم کن بعد برو سراغ ی حرفه اگه پول میخوای مثل کلاسهای حسابداری و کامپیوتر و..

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

فکر کنم اگه انصراف هم بدی سال بعد باید کنکور بدی ؟

اگه هیچی نمیدونی نه واقعا نمیرسی

انسانی کلی نکته داره و درس حفظی

آقای نامحترم و خاله زنک نی نی سایتی درخواست شما پذیرفته نخواهد شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انصراف نده بخون تا آخرش واحد اینا زیاد بردار ترم تابستونی بردار ۶ ترمه تموم کن بعد برو سراغ ی حرفه ا ...

ای بابا چرا همش اینو میگن من خودم درسام خیلی خوب بود رشته انسانی مثل دوستام فرهنگیان یا حقوق میخواستم قبول بشم

این مامان حسودم منو برد تجربی من از تجربی خوشم نمیاد

ببین نوشته هات خوندم قشنگ درکت میکنم ولی بخون بخون تحمل کن نزار بیفته بعدا بخون درست رومدرک ت بگیر خوب ی جا کار پیدا کن بعدا میتونی دوباره بخونی با انگیزه بیشتر چیزی ک دوست داری ۳ ساله پشت کنکورام نزاشتن بخونم اگه دولتی قبول شدی از دستش نده بخوننن دولتی قبول شدم نزاشتن برم الان آزاد ام ک گرون نشسته ام خونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز