2821
2789
عنوان

هوس سوپ توی بارداری

463 بازدید | 17 پست

کسی مثل من هوس سوپ داشته توی بارداریش؟؟بعدش نی نی تون چی بود

من ذائقه هام کلا به مامانم رفته کل اخلاقمم به مامانم رفته

مامانم تو بارداری برادرم همه چیزایی که من الان هوسشون میکنم رو داشته

امکان داره جنسیت هم یکی باشه؟؟؟

نه ربط به این چیزا نداره . من و خواهرم همه چیزمون یه جور بود اون بچش دختر شد من پسر

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

با خیال راحت سوپت رو بخور و به وقتش برو سونو عزیزم 😅

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امیدوارم همون که دوست داری یعنی پسر بشه💞💞💞

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

دیگه از سوپ خواستن جنسیت مشخص نمیشه

🤗✨ عاشق بارون و صدای بارون به به🌧☔🤗 ازم پرسید اینکه تا آخر عمر با ی نفر بمونی خسته کننده نیست؟🩵گفتم تماشای هر روز ماه و ستاره و دریا خسته کننده ست؟💜هیچی نگفت چون چیزی که به ما آرامش ببخشه💖 هیچ وقت واسمون تکراری نمیشه💚

خدایی دختر چکارتون میکنه ؟؟؟؟؟؟؟

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

خدایی دختر چکارتون میکنه ؟؟؟؟؟؟؟

بعضی ها خانواده شوهرشون یجورای هستن مثلا میگن دختر بزرگ کنیم یکی دیگه میاد میبره بعضی هاهم میگم دختر نمیتونه نسلشون رو ادامه بده وگرنه هیچکس مشکلی با دختر نداره کلا مشکل با خانواده شوهر هست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز