2821
2789
عنوان

بنظرتون قد بلند قشنگتره یا کوتاه

575 بازدید | 27 پست

من قدم ۱۷۰.وسواس گرفتم همش جلو ایینه ام یبار میگم قدم خیلی خوبه همه چی بهم میاد یبار میگم قدم بده..بعد چندروز پیش بیرون بودم یه دختر قدبلند دیدم خیلی گنده و زمخت بود هیچ ظرافتی نداشت..حالا میگم یعنی منم قدبلندم مث اونم یعنی منم گنده و زمختم..همه قدبلندا مث همن؟؟؟؟ البته من ظریفم و استخون بندی ریزی دارم..اینو چندروز پیش تاپیک زدم ولی پاک شد نشد نظرات بخونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه اندامت خوب باشه قشنگه ماهم یه دختری داریم قدش بالای 180 ولی چون چاقه یجوریه طفلک 18 سالشه مثل هالک میمونه

170 خوبه بنظرم خواهرزاده منم همینه مشکلی نداره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اگه اندامت خوب باشه قشنگه ماهم یه دختری داریم قدش بالای 180 ولی چون چاقه یجوریه طفلک 18 سالشه مثل ها ...

من اندامم خداروشکر ظریفه..یعنی استایلم زشت نیست..ولی میگم نکنه همه قدبلندا مث همن..البته دختر قدبلند هم دیدم که خیلی خوشتیپ و قشنگ بوده

من اندامم خداروشکر ظریفه..یعنی استایلم زشت نیست..ولی میگم نکنه همه قدبلندا مث همن..البته دختر قدبلند ...

نه این همه دختر ۱۷۰ خیلیم قشنگ و زیبا

وسواس نگیر

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792