2821
2789
عنوان

ازدواج با اقوام همسر سابق

1832 بازدید | 10 پست

مدتی هست که دارم با کسی آشنا میشم که از اقوام خانواده پدریمه البته اصلا فامیل نیستیم ولی یه جوری از طریق فامیل بهم میخوریم ایشون ایران زندگی نمیکنه تو صحبتامون پیش اومده که گفتن من به همراه اقوام درجه اول(پدر مادر خواهر برادر)بریم اون کشور عقد کنیم یه مهمونی کوچیک هم داشته باشیم و بعد زندگیمونو شروع کنیم تا دو سه سال آینده برگردیم ایران عروسی بگیریم

دو تا موضوع هست اول اینکه نمیدونم مادرم نسبت به این موضوع چه واکنشی نشون میده چون به هر حال خانواده پدریم محسوب میشن دیگه دوم موضوع اینکه حس میکنم با این شرایط ازدواج کنم سبک میشم انگار نمیدونم واقعا

یه چیزی هم بگم من خودم برنامه مهاجرت دارم الان هم در حال تحقیقاتم بنابراین اینکه ایشون مهاجرت کردن برای من آپشن محسوب نمیشه اینکه با چه شرایطی ازدواج کنم و روابط خانوادگیم خیلی مهم تره برام

حالا شما جای من بودید چیکار میکردید؟

به نظرتون مادرم این موضوع قبول میکنه؟

@niniyar تایید کن لطفااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم عروسی میگیرم بعد میرم. مثل پرستوی بیچاره نشی که بعدا بخاطر چندسال تجربه زندگی با هر شرایطی اون گفت راضی بشی و مراسم و همه چیزو طبق میل و رسم اونا بگیری

برای تک نیت تشریف بیارید روبیکا @fairyfal اینجا درخواست قبول نمیکنم🎀

من تو شرایط مشابه شما بودم و قبول نکردم

البته خب چون اون آقا شرایط مدنظر منو نداشت و منم قصد مهاجرت نداشتم

ولی اگه تو واقعا قصدت مهاجرته به نظرم فکر کن راجع بهش

اما به نظر من برای کسی که نمیخواد بره اونجا لانگ خیلی سخته

منظورم اینه که اگر واقعا قراره بری اونجا بهش فکر کن

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

2825
2823
2791
2779
2792