2777
2789
بچه ها من هم نشونمو گم کردم هم حلقمو😢😢😢

کاش منم گم میکردم برامن کل سرویس و نشون و حلقه و ساعتو باهم‌توجعب دزد زد

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دستت نمیندازی؟

نه . اضافه وزن که پییدا کردم بهم تنگ شدن 

خیر سرم لاغر شدم خواستم بندازم ببینم اندازه یا نه دیدم جا خیسه و بچه نیس

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
اخی عزیزم خداازش نگذره خیلی سخته من چون سرکارم میرم طلاهام توخونس فقط حلقه دستم میکنم

دوست خنگ من کل طلاهاشو میزاره تو کیفش با خودش میگردونه سرویس عروسی... میگه میترسم خونه بزارم ولی اینجوری خیلی خطرناک تره

تیکر تولد عشقمه  بالاخره بعد 5سال بهم رسیدیم  
نه . اضافه وزن که پییدا کردم بهم تنگ شدن  خیر سرم لاغر شدم خواستم بندازم ببینم اندازه یا نه دی ...

ایشالله پیدا میکنی نگران نباش

تیکر تولد عشقمه  بالاخره بعد 5سال بهم رسیدیم  
اخی عزیزم خداازش نگذره خیلی سخته من چون سرکارم میرم طلاهام توخونس فقط حلقه دستم میکنم

حامله وبدم ۸ماهه طلامو بردن شب عروسی دختر داییم نزدیک عروسی بودین داشتم دع میکردم بخاطر ارایشم گریه نکردم درد زایمانرفته بودم لگنم دات پاره میشد شوهرم انقدر دعوام کرد گفت فدای سرت شادی قراربوده بچه طوریش بشه گشته به طلاهات هنوز دلم براشون پر میزنه الانم کپیشو دیدم 😢😢😢بدتر شد حالم

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
خب بگرد پیداکن ببین اخرین بار کجاگذاشتی خیلی حیفه

ای خواهر کل خونه رو گشتم . اسباب کشی هم کردم . رفت که رفت .😢😢

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
کاش منم گم میکردم برامن کل سرویس و نشون و حلقه و ساعتو باهم‌توجعب دزد زد

وااای خییلی بده . 

ایشالا خون شه تو گلوشون. خورده نشه دزد های کثیف