2821
2789
عنوان

پارسال تتو زدم اما خراب شده

601 بازدید | 7 پست

پخش رنگ داشته ، لیزرش کنم پاک میشه جاش نمیمونه؟

تا حالا لیزر تتو بدن انجام دادین؟ و اینکه اگه تتو کار خوب و حرفهای تهران کرج سراغ دارید بهم اسم و آدرسشو بدید

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه نزن اونم بده کاور کنن🤣🤣🤣🤣

کاور نمیشه و اینکه چرا دیگه نزنم 😑

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

من تتو کردم حدود یه سال پیش انقد دوسش دارم و عالیهههههکرجم خیلی کارش عالیه خواستی شماره شو بدم بهت

اره شماره رو بهم بده

چون وقتی با این حال نکردی با بقیه هم حال نمیکنی لااقل پیش قکی بزن ک بدنتو داغون نکنه ی عمر میخواد بم ...

با این حال کردم اما خرابش کرده و جاییه که معلومه ، میخوام پاکش کنم یکی دیگه جاش بزنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز