2821
2789
عنوان

اقدام به بارداری

383 بازدید | 5 پست

دوستای خوبم من خیلی نگرانم رفتم سونو دادم سایز فولیکولمو زده بود هر دو طرفم 8وخورده ای بهم یسری دارو داده یکیش اوزیل و قرص شوماگرمتابالانس چیز خاصی تو نت دربارشون نوشته نبود با قرص دوفامد برا تنظیم پریودیم الانم تو اقدامم بنظرتون امیدی هس🥲میگن سایز فولیکول تغییر میکنه واقعا نیاز دارم کسی ک این مشکلو داشته باهام صحبت کنه استرسم بریزه ممنون میشم اگ تجربه ای دارید باهم درمیون بزارید

ناامید نشو داروهاتو ادامه بده. چند وقته اقدامی؟

منم اولش فولیکولام ریز بود ۶ماه دارو خوردم، داروهای مختلف تنبلی تخمدان را استفاده کردم. ماه قبل بارداری عکس رنگی رحم گرفتم وماه بعدش همراه قرصا امپول ازادسازی زدم و باردار شدم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ناامید نشو داروهاتو ادامه بده. چند وقته اقدامی؟منم اولش فولیکولام ریز بود ۶ماه دارو خوردم، داروهای م ...

من نزدیک بیست روزی هس اقدامم

از بعد اقدام علائمی گرفتم مثل سینه درد و خلقوخوم ک نمیدونم علتش چیه اخه میگم من تنبلی دارم اصن فک نمیکنم باردار باشم بعدازطرفی ذهنم درگیره علائمم شده چون واقعا چش گیر شدن درد شکمم دارم

ازاین داروها هورمونیم دوس ندارم بخورم😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ناامید نشو داروهاتو ادامه بده. چند وقته اقدامی؟منم اولش فولیکولام ریز بود ۶ماه دارو خوردم، داروهای م ...

بعداینک عزیزم عکس رنگی ینی چی خیلیارو دیدم تو نی نی سایت گفتن؟خب من سونو دادم نیازه عکسم بگیرم؟

بعداینک عزیزم عکس رنگی ینی چی خیلیارو دیدم تو نی نی سایت گفتن؟خب من سونو دادم نیازه عکسم بگیرم؟

خب پس تازه اقدام کردی چرا اینقدر ناامیدی؟

دارو هات را ادامه بده نترس چیزیت نمیشه.

اگر بعد چندماه خوردن دارو نتیجه نگرفتی عکس رنگی بگیر، باعث میشه لوله های رحمت باز بشن و شانس بارداری بالاتر میبره،

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
خب پس تازه اقدام کردی چرا اینقدر ناامیدی؟دارو هات را ادامه بده نترس چیزیت نمیشه.اگر بعد چندماه خوردن ...

ناامیدیم ازاینه ت این سایت خیلیا گفتن تنبلی داشتن و بارداریشون چندین سال با کلی دارو وامپول شده من واقعا کشش دارو وامپول زیادو ندارم همین قرصا خیلی رو روح وروانم تاثیر گذاشتن کلافه شدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز