2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آب که هست اونجا فقط برای خودت یه ماگ یا لیوان ببر. غذا هم از خونه میبریم چون دیگه غذای بیرون نمیصرفه

اگه کوله ببریم اشکالی داره؟دیگه کیسه با خودمون نبریم

بعد شما وسایلت رو کجا میزاری؟

البته کوله که نه از این کوهنوردی و مدرسه ایو اینا

کوله دانشگاهی

خداوکیلی چندسالته؟ حتی توی مهد کودک هم این چیزا رو میدونن . مگه میشه توی محل کار آب نباشه که بخوری. یعنی کارمند باید از تشنگی بمیره؟ غذا هم که یا خود شرکت میده یا همه از خونه میبرن . واقعا شک دارم سن عقلیت بیشتر از 1 سال باشه.

خداوکیلی چندسالته؟ حتی توی مهد کودک هم این چیزا رو میدونن . مگه میشه توی محل کار آب نباشه که بخوری. ...

عزیزم شما حرص نخور حالا برات خوب نیس

سوال پرسیدم فقط!اطلاع دارم همه جا اب و غذا هست

میخوام بدونم چیا میبرن و چجوری باشه بهتره

آب که هست اونجا فقط برای خودت یه ماگ یا لیوان ببر. غذا هم از خونه میبریم چون دیگه غذای بیرون نمیصرفه

غذای خونگی چیا میبرین؟اونجا میزارین یخچال؟

واقعا نمیدونم چی ببرم خیلی بو و اینا نداشته باشه

بعضی شرکتاغذامیدن اگرندادن خودتون ببریدبذاریدتویخچال بعدگرم کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم هنگ کردم از سوالش

کجای سوالم عجیب بود اخه

میدونم همه جا همه چی هست

منتهی میگم یه عده سفارش میدن یه عده غذای پلو خورشتی میارن میزارن یخچال یه عده لقمه یا ساندویچ سرد میبرن که خراب نمیشه

برای اب هم الان یه نفر گفت لیوان ببر با خودت یه نفر دیگه میگه اونجا خود ابدارخونه لیوان اینا داره یه عده ماگ میبرن

خب ادم بدونه بهتره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز