2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصل کاری نظر چش سیاه که گوته دوست داره 🙃

نظر بقیه سیت مهم نو

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

بغیر از خوت همه ویه ورشش🤣

دمت گرم هنی مننم نونی جزوشو 😂

ولی ده ای سایت سراغ نظر نگرد زیاد نرمال نیسن

برجکته مزنن

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

بغیر از خوت همه ویه ورشش🤣

وقتی ماها جواب کسینه بیی باید زیر کامنتش ریپلایش کنی او فلش زیر کامنت مزنی بعد کامنت میلی وگرنه جوابی که نوشتیه و درد عمه ات محوره چون طرف مقابلت نمفهمه تو جوابشه دییه

وقتی ماها جواب کسینه بیی باید زیر کامنتش ریپلایش کنی او فلش زیر کامنت مزنی بعد کامنت میلی وگرنه جواب ...

سه ای دیززو

❤️ای چش سیاه نازارم ،خوت گوتی دوستدارم❤️

مر برچ یورون بزنن🤣🤣🤣

مه که نفهمسم چی نوشتیه ولی ار چی گنیه تا بوم و شلیته یا ایچه بیان سراغت 😁

سه ای دیززو

اینم چون هم زونمی گوتم بلد بای🙃

الو خویه

آره ای درسه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز