2821
2789

یکماه پیش با مادرشوهرمو پدرشوهرمو همسرم و دخترم رفتیم دیدن زنعموی همسرم که سرطان دارن ۶۸ سالشونه.

خلاصه همه دور تادور نشسته بودیم زنعموی همسرمم کامل برای من توضیح داد سرطانش چیه و چه درمانی کرده کجا عمل کرده جه داروهایی استفاده میکنه منم میگفتم انشالله بهتر میشین الان که خیلی خداروشکر خوبین امیدواری میدادم.اونم فقط منو مخاطب قرار میداد و توضیح میداد

خلاصه اومدیم خونه.

مادرشوهرم زنگ زد.با حالت طلبکارانه، سلام خوبی؟ منظور زنعمو چی بود انقد همه چیو مو ب مو برات توضیح میداد همه چیو برات میگفت تورو مخاطب قرار داده بود.منم گفتم منظوز خاصی نداشته، ۶ ماهه تو بستر بیماریه یکیو دیده خاسته دردو دل کنه، چه منظوری میتونه داشته باشه.

بعد گفت خداروشکر دخترت وسط هی بازی میکرد حرف زنعموروقطع میکرد اینو با خنده گفت مادرشوهرم.

منم سکوت کردمگفتم کاری ندارید خداحافظ.از اون موقع انقدر ازش بدم اومده حد نداره..یعنی اون دوکلام از مریضیش گفت چه اتفاقی افتاد اینجور طلبکارانه با من حرف زد...پرو

منم یکماهه خونشون نرفتم انقدر بدم اومده ازش.

شما بودید ناراحت میشدید؟؟

اصلا قصدش چی بود مادرشوهرم اینو گفت؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظوری نداشته

چشم ندارن بعضی ها

بعضی خونواده ها توقع ندارن خانوادشون با عروسشون گرم بگیره

و حساس هستند

حالا اون بنده خدا هم تو رو از خود و از خونواده دونسته برات درد و دل کرد و از مریضی گفته

بنظرم حساس نباش

فقط مادرشوهرش بشناس

جلو مادرشوهر با خونوادش گرم نگیر یا حتی باهاشون رفت و آمد نکن

چون بجا اینکه آدم عزیز بشه و یا اینکه بگن عروسمون احترام میگذارع

بدتر حسودش هستن

من به احترام شوهرم به مراسم ختم رفتم و الان بچم مرد

بله حسادت و چشم نظر زیا دهست

مراقب زندگیت باش

منظوری نداشته چشم ندارن بعضی ها بعضی خونواده ها توقع ندارن خانوادشون با عروسشون گرم بگیره و حساس هست ...

خدا جوابشون بده چقد تنگ نظر و حسود هستن...واقعا متاسفم یرای ادمهای حسود

ناراحت نشو .دنیا ارزش این حساسیت ها رو ندارع روابط رو کنترل کنو یجوری رفتار کن به خودش اجازه نده همچ ...

اصلا ماهی یکبار میرم خونشون.خیلی رفت امد کمی داریم.همسرمم شناختتش میگه دوری و دوستی ولی ببینه زهرشو میریزه متاسفانه.

اصلا ماهی یکبار میرم خونشون.خیلی رفت امد کمی داریم.همسرمم شناختتش میگه دوری و دوستی ولی ببینه زهرشو ...

اگر مشکلی برای زندگیت پیش نمیاد کلان قطع ارتباط کن

مخصوصا اگر آزار میبینی

ولی اگرمیخوای رفت و آمد کنی و فقط حرف میزنه و جواب نمیدی مهم نباشه برات همینکه جواب ندی کافیه که ادامه نده

حرز امام جواد بگیر نگه دار پیش خودت خیلی خوبه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز