2821
2789
عنوان

دعا برای افزایش خواستگار

1663 بازدید | 20 پست

دعایی که نتیجه گرفته باشید یا خیلی شنیده باشید میشناسید

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چله سوره احزاب عزیزم

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫

عمل مهم تره

سعی کنین آشنا بشین، توی اجتماع قرار بگیرید

واقعا چرا بعضیا فکر میکنن آشنایی چیز بدیه ؟ انسان بالغ حق اینو داره بگرده دنبال شریک زندگیش

البته جوری که ارزش خودش و چارجوب هایی حفظ شه..

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

شما به خاطر همین افکارتون خواستگار ندارید. اگر هم کسی بیاد، اصلا آدم حسابی نخواهد بود. دعا برای خواستگار؟ توی این قرن؟ الآن که علم و آگاهی بشر پیشرفت کرده، شما به چنین چیزی فکر می کنید؟ ازدواج خوبه اما دعا برای پیدا کردن خواستگار؟ آه

ای بابا برا خاستگار و ازدواجم باید تلاش کنی! یعنی همه دخترایکه که ازدواج خوب و به موقع داشتن از تلاش ...

اگه خانواده خاصی نداری باید خودت تلاش کنی وگرنه خواستگار خوب پیدا نمیشه.

2825
2823
2791
2779
2792