2821
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

603 بازدید | 6 پست

سلام با شوهر عصبی لجباز غد ک حرف حرف خودشه

و اخلاق دو قطبی داره چیکار کنم

هنوز باورش نشده زندگی تشکیل داده و بچه هس

ب خانواده اش وابستس دعوامون میشه ب اونا گزارش میده

وقتی عصبی میشه دیگه رد میده حتی دست بزن پیدا میکنه

ولی وقتایی هم کخوبه بوسم میکنه و شوخی و ...

نمیدونم بلاتکلفم شرایط جداشدن ندارم

دعا یاا ترفندی چیزی طبق ترجبتون دارید کمکم کنید

قربونت برم راه طولانی در پیش داری

نمی دونم چن ساله ازدواج کردی ولی فقط اینو بگم یه دو سالی طول می کشه جواب بگیری

اول اینکه فرمول داشتن ((((((لحنِ خوب)))))) رو یاد بگیر ۹۰ درصد دعواها تموم میشه

و دوم اینکه از دردوستی با خانوادش برو جلو

می دونم اونا بد ذات هستند ولی تو می تونی با خوب بودن ، رپی اونا رو کم کنی براشون کادو بخر دعوتشون کن و به شوهرت بگو فقط برای اینکه تو رو دوست دارم اینکارارو می کنم

و ((((((((((اینکه چندین برابر مادر همسرت ،به خودِ همسرت

محبت کن !!!!!!!!!!!!!)))))))

یه دوسال پی در پی اینکار رو کن

شوهرت میاد تو مشتت

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
قربونت برم راه طولانی در پیش داری نمی دونم چن ساله ازدواج کردی ولی فقط اینو بگم یه دو سالی طول می کش ...

من همه این کارا رو کردم بازم توی دعوا همون آدم وحشی که حمله میکنهسمتم کتک میزنه اینجور ادما خودشون خانوادشون مشکل روانی دارن درست نمیشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همه این کارا رو کردم بازم توی دعوا همون آدم وحشی که حمله میکنهسمتم کتک میزنه اینجور ادما خودشون خ ...

پس چطوری داری میگذرونی؟از لحاظ روحی خوبی یا بیخیال شدی

تاحالاترفندی بکار نبردی نتیجه ببینی؟؟؟

قربونت برم راه طولانی در پیش داری نمی دونم چن ساله ازدواج کردی ولی فقط اینو بگم یه دو سالی طول می کش ...

ممنون بابت پیشنهاد و راهنماییتون

ولی شما میگی نهایت تا دوسال طول بکشه ..من الان پنج ساله باش ازدواج کردم دوسال عقد و سه سال عروسی کردیم

اوایل خیلی خوب بود کم عصبی میشد یا یهو دیگ رد نمیداد

ولی هرچی جلوتر رفتیم عصبانیتش و رفتاراش بدش بیشتر شد و .منم خیلی حساسم روحیم داغون میشه نمیتونم فراموش کنم و مث قبل بشم.ولی اون بعد چن روز یجور رفتار میکنه کانگار ن انگار دعوامون شده و گند زده ب زندگیمو

من همیشه لحنم خوبه تاحالا حتی تو اوج دعوا و ناراحتی بهش بی احترامی نکردم و خیلی آرومم

با خانواده اش هم خوبم و احترام میزارم

ولی محبت نمیتونم بکنم.چون ادمی هستم محبت نبینم نمیتونم بکنم

مثلا اگ اونا برام هدیه نگیرن یا دعوت نکنن منمزورم میگیره بخام اینکارو کنم.و شما میگی ب همسرت محبت کن درسته ولی وقتی شوهرم زبونی بهم محبت نمیکنه من چطوری محبت کنم؟ درحالی ک چندبارم بهش گفتم فایده نداره