2777
2789

قبلا درمورد لباس پوشیدن و اینکه چسبون نباشه تذکر میداد بهم ولی الان یه مدتیه کیلیک کرده رو ارایش همش میگه واسه چی ارایش میکنی.. چرا تو خونه ارایش نمیکنی.. اینجایی ک میخاییم بریم که جای مهمی نیست و ازین حرفا و اخیرا همش تکرار میکنه خب ادم صبرش حدی داره هر چقدر هم ک جواب میدم با ارامش، بازم تکرار میکنهههه

منم زیاد ارایش نمیکنم مثل قبلم ولی نمیدونم چرا الان رو مخشه!!!!

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

شوهر من سرش تخته نخوره عادتشه همیشه مانتویی یا شلواری ک مدتهاست دارم و میپوشم بعد ی مدت نپوشیدم دوباره میارم استفاده میکنم میگه این چرا تنگه چرا کوتاهه چرا رنگ روشنه میگم اخه دیووووانه اینارو چند ماه پیش میپوشیدم چیزی نمیگفتیا

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب مهمون داشتم یه بلوز آستین بلند پوشیدم با شلوار و شال استینم یکم حریر داشت...گیر داد که چرا اینو میپوشی در صورتی که من دوساله دارم این بلوز رو بارها میپوشم و چیززی نمیگفت😏

نه شوهرمن به تنهاچيزي كه گيرنميده همين پوششوآرايشه ولي تادلت بخادكاراي روي اعصابي ميكنه

خب اینم الان گیر کرده رو ارایش 😢

من دیشب مهمون داشتم یه بلوز آستین بلند پوشیدم با شلوار و شال استینم یکم حریر داشت...گیر داد که چرا ا ...

چشونه اینا😐 منم خیلی تحمل میکنم و با ارامش جواب میدم ولی انگار فایده نداره

حالا چند وقت رعایت کن یادش میره باز!

مردا این گیرارو به دو دلیل میتونن بدن! 

۱.اینکه میخوان نشون بدن رومون غیرت دارن و حواسشون بهمون هست و براشون مهمیم!

۲.اینکه میخواد ببینه تو چقد برای حرفاش ارزش قائلی!

یکی دوبار بیرون رفتنی اصلا ارایش نکن بگو میخوام یکم پوستم هوا بخوره و تو راست میگی همه جا نباید ارایش کنم!

باور کن معجزه میکنه وقتی میبینن یکی دوبار به حرفشون گوش دادی بعدا دیگه کاری بهت ندارن

❤❤دنیا مال همه..بیخیال همه..من با تو حالم خوبه فقط❤❤