2777
2789

یادمه سال اول دبیرستان بودم.اونسال جدا از درس های دیگه یه زنگ داشتیم به اسم زنگ پرورشی...این زنگ به جای اینکه بیشتر درس محسوب بشه واسه ما حکم زنگ بیکاری رو داشت،البته هراز چند گاهی بعضی از دانش آموزا برای اینکه خودی نشون بدن در مورد یه مطلبی کنفرانس میدادن؛که البته من هیچ وقت جزء اونا نشدم.

من وچند تا ازدوستام می نشستیم و با هم اسم فامیل بازی یا بازی های دیگه انجام میدادیم یا میرفتیم پای تخته و جک تعریف میکردیم...خداروشکر معلم نازنینی داشتیم که اصلا سخت گیر نبود به قول امروزی ها کلا آدم باحالی بود و تنها درسی که همه کلاس درش نمره بیست گرفته بودن همین درس بود...خلاصه بدبختی ما وقتی شروع شد که همکلاسی عزیزمون تصمیم گرفت بره پای تخته و درباره ی خود هیپنوتیزمو پرواز جسم ازروح واین حرفا به قول خودش کنفراس بده یا بهتره بگم چیزای که تو اینترنت حفظ کرده بود رو بیاد به صورت شفاهی ارائه بده...وچاشنی این بدبختی این بود که معلم ما آقا تشریف داشتن.

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقای معلم اجازه رو صادر کرد و الهه خانم خیلی شیک جلوی ما قرار گرفت و به طرز خیلی هیجان انگیزی شروع کرد در مورد شگفتی های خود هیپنوتیزمحرف زدن ...بحث مدام گرمتر میشد و بنده هم جوگیر تر از قبل...خلاصه دوران جوانی و جاهلی بود...حرف به اونجا رسید که شما وقتی شب ها این تمرینات رو به طور مداوم انجام بدید ،می تونید روحتون رو به پرواز در بیارید وبه جاهای دیگه و اتاقای دیگه و یا حتی خونه های دیگه بفرستید !!!

هنوز حرفش تموم نکرده بود که هیجانات درونی من به اوج خودش رسید و ازشنیدن این حرف واقعا متعجب شده بودم که چطور آدم میتونه بدون اینکه جسمش به جای بره روحش در اون نقطه حضور داشته باشه؟غلیان هیجانات به حدی بود که نتونستم هیچ ابراز وجودی نکنم و تعجبم رو به سایرین منتقل نکنم.

در کمال سادگی و بدون هیچ قصد و غرضی فریاد زدم:

-یعنی تو میگی شب ها وقتی همه خوابیدن ما می تونیم روحمون رو مثلا بفرستیم اتاق مامان بابامون ببینیم چیکار میکنن؟

باوربفرمایید...به جان خودم ..به پیر به پیغمبر ،من اصلا قصد بدی نداشتم یعنی تا وقتی جمله رو به طور کامل ادا نکرده بودم خودمم نمیدونستم که چه معنی می تونه داشته باشه...من قصد دیگه ای داشتم والحمدالله دراین دوره و زمونه ذهنا همه منحرف...

خلاصه سرتون رو درنیارم چیزی که بعدازاون یادمه منفجر شدن کلاس و چهره سرخ شده ای آقای معلم بود که سعی داشت خنده اش رو قورت بده که اتفاقااصلا موفق نشد

ومن با اجازه معلم سریع کلاس رو ترک کردم....بعد ازاون ماجرا من چطور توی کلاس حضورپیدا کردم وچطور تونستم تو روی اون معلم نگاه کنم...دیگه الله اعلم!

بگو برم فیزیک بخونم😂

فیزیک چیه بابا درسا بلاخره پاس میشن بیا یکم بخندیم دور هم که خنده بر هم در بی درمون دواس