2821
2789
عنوان

ما که خانواده درست حسابی نداشتیم

1500 بازدید | 16 پست

هر جا رفتار نرمال و محبت امیز بین اعضای یک خانواده رو میبینم

بعدش تو تنهایی م میشینم گریه میکنم

میگم خدا گناه من چی بود

چرا این باید زندگی من باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درکت میکنم به واسطه محیط کارم خواستگارای سطح بالایی دارم اگه خانواده باکلاسی داشتم حتما ازدواج میکردم ولی متاسفانه نمیشه دلم نمیخواد با خانواده م آشنا بشن البته خانواده م تحصیلکرده ن ولی خب

فرزند ایران وجانفدای میهن 🖤 🥀

بابام به زنای فامیل پیام میده خودمون خیلی محترمیم ولی سرکوفت کارای بابامو به ما میزنن حرفیو میگی نگو پیش همه میگه ما خراب بشیم اینم بگم پدرش دو تا زن داشته رفتارای بدی با اینا داشته اهل احترام به زنش نیست حرفاش تلخن بابا بودنو فقط شیرینی و خوردنی خریدن میدونه.

درکت میکنم به واسطه محیط کارم خواستگارای سطح بالایی دارم اگه خانواده باکلاسی داشتم حتما ازدواج میکرد ...

عزیزم یعنی چی که دلت نمیخواد با خانوادهت آشنابشن؟ وای تو رو خدا این افکار رو بریز دور و اجازه بده بیان خواستگاری. اصلا نگران نباش. فکر نکن بقیه مردم خیلی عالین. اصلا اینطور نیست. تو زندگی مردم یه خبرایی هست که ما نمیفهمیم. فرصت خوشبخت شدن رو از خودت نگیر.

درکت میکنم

پدرمن یه بیمار روانی و معتاد بود و مادرم یه سادیسمی عقده ای

همیشه همه عقده هاشونو سر ما خالی کردن اصلا هیچگونه محبتی به ما نکردن اگه بخوام درمورد بدی هاشون بگم یه کتاب میشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792