2821
2789
عنوان

دو قلو دختر

586 بازدید | 12 پست

سلام بچها دوست من نزدیک 7ماهه نامزد کرده و دوس داره زودتر بره خونه خودش و بچه دار بشه, خیلی دو قلو دختر دوس داره ولی متاسفانه ژنشو تو اقوام همسر و خودش ندارن, کسی راه حلی داره؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشورت با پزشک و دارو اونم ۱۰۰ ٪ ای نیست

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

واقعا دوقلو دختر میخواد چکار آیندشون جهیزیه شون و.....بگو بشین سرجات

وا خب لابد این جوری دوست داره به کسی چه ربطی داره

بعدشم اونی که داره اینطوری فکر میکنه قطعا راجب آیندشون هم برنامه ای داره

فرایند دوقلوزایی (بهویژه در دوقلوهای غیرهمسان) به طور مستقیم با مکانیسمهای بیولوژیک تحریک تخمکگذاری و سطوح هورمونی (FSH) در ارتباطه. از اونجایی که فاکتورهای اپیژنتیک و سابقه خانوادگی در این فرایند نقش تعیینکننده دارن ، دستیابی به چنین نتیجهای از طریق مداخلات خودسرانه یا رژیمهای غذایی فاقد پشتوانه علمی، از نظر فیزیولوژیک غیرممکنه. هرگونه تلاش برای مدیریت این پروسه صرفاً باید تحت پروتکلهای مدون در مراکز فوقتخصصی ناباروری و پس از بررسی پروفایل هورمونی و ژنتیکی زوجین صورت بگیره.

Clocks show time, and time shows People...!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز