2821
2789
عنوان

پیام دادم به پسری ک بهم نخ میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 4670 بازدید | 61 پست
درسته ولی یبار دیگم همین قضیه پیش اومد ی نفر از من خوشش اومد ولی ی ترم بعد پیام داد گفت روم نشده و ا ...

ادما باهم متفاوتن گلم شما هم پیام دادی اگ علاقه تون دوطرفه باشه خودشون الان ابراز علاقه میکنه فقط خاستم خودتو کوچیک نکنی قدمتو برداشتی حالا بزار اون بسمتت بیاد خیرباشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه پیامم سوال درسی بود چیز دیگ ای ننوشتم

خب به نظرت اگر اون پسر از تو خوشش میومد ،نمی تونست به بهانه ی سوال درسی بهت پیام بده

عزیزم همونقدر که پیدا کردن شماره ی اون پسر برای تو میسر بوده مسلما برای اون هم ممکن بوده

خودتو بیشتر از این سبک نکن

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

نه ، در ضمن ایتا گاهی پیام سین میشه یه تیک میخوره کلا قاطی حالش خوب نیست😀

ولش کن پسرا رو بدی آخر سر میگه خودت خواستی

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲

دختر این کارا چیه پسر مگه نخ میده پسر فقط میاد جلو محترمانه با گلی چیزی درخواست میده یا دعوتت میکنه کافه ای چیزی

نخ چیه خدا مرگم بده

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

اگه خوشش اومده بود، خودش میومد دیگهفک کنم تو بیشتر خوشت اومده از اون

تو تاپیکمم گفتم منم خوشم اومده ک پیام دادم ب بهانه درس

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز