2821
2789
عنوان

پیام دادم به پسری ک بهم نخ میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 4669 بازدید | 61 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم پیامی نده دیگ و اگانلاین شده وجواب نده کلا پیگیر نباش پیامتم پاک نکن چون ممکنه نوتیفشو دیده باشه وبنظرمن ضایع ست وپسری اگ ب دختری واقعا علاقه داشته باشه هرجور شده راهی برای صحبت ..پیدا میکنه دیگ پیام دادی بخوادت خودش پیشنهاد میده نشد ایشالله یکی بهتر قسمتت شه

اخه پیامم سوال درسی بود چیز دیگ ای ننوشتم

ولی اون برداشت درسی نمیکنه

انگار ک پسرا رو نشناختی هنوز

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

بنظرم پیامی نده دیگ و اگانلاین شده وجواب نده کلا پیگیر نباش پیامتم پاک نکن چون ممکنه نوتیفشو دیده با ...

درسته ولی یبار دیگم همین قضیه پیش اومد ی نفر از من خوشش اومد ولی ی ترم بعد پیام داد گفت روم نشده و ایدیت و تازه پیدا کردم

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

دوباره پیام نده.خیلی ضایع هست و با این کار خودتو کوچیک میکنی ...مردها اگر از دختری خوششون بیاد از زیر سنگ هم شده راهی پیدا می کنن

چرا فکر کردی به صرف نگاه کردن بهت ،از تو خوشش اومده!!!!!

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
نه دیگه ول کن پیام اولم نباید میدادی میگن خوشش بیاد خودش میاد

اخه یبار دیگم پیش اومد ک یکی ازم خوشش اومده بود و یک ترم بعد اومد پیشنهاد داد. خیلیا همون اول روشون نمیشه مطرح کنن

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

بخدا منم دانشجو بودم داخل دانشگاه و کار زیاد پسر هم بودن اطرافمون ولی چرا تا پسر میبینید اینقدر سریع شل میشید اون باید پیگیر تو باشه من هرکس میخوای آشنایی باش باز کنه التماس میکرد نیم ساعت ولی من شماره مامانم میدادم برای آشنایی

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

تجربه ثابت کرده کسی که بخوادت از زیر سنگم شده شماره آیدی یا هرچیزی که بخواد رو پیدا میکنه و پیشنهاد میده.غرورتو نگه دار همون ایتا هم اشتباه کردی پیام دادی

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز