2821
2789
عنوان

پیام دادم به پسری ک بهم نخ میداد

4669 بازدید | 61 پست

سلام خانوما

من دانشجوام ترم پیش ک کلاسا حضوری بود ی روز توی یکی از کلاسا تا رفتم داخل ی پسری از همکلاسی هام درمورد امتحان ازم سوال پرسید بعدش جوابشو دادم نشستم. اون پشت سرم نشسته بود. من سرم تو گوشی بود استاد ک اومد تو کلاس تا چرخیدم گوشیم و بزارم تو کیفم دیدم داشته منو نگاه میکرده تا من نگاش کردم سریع به یه جا دیگ نگاه کرد ولی من مچش و گرفتم. در طول کلاسم مدام نگام میکرد تا برمیگشتم خودشو میزد به اون راه. منم از ظاهرش خوشم اومده بود. خلاصه منتظر بودم ی پیامی چیزی بده ولی هیچی این ترمم که مجازی شد. دیشب من اومدم بهش پیام دادم درمورد یکی از کلاسا سوال کردم. خواستم به این بهانه اگه از من خوشش اومده باشه مطرح کنه دیگ اگه نه هم ک هیچی لااقل مطمئن بشم ولی از دیشب تا الان حتی سین نزده. بنظرتون کار درستی کردم؟

من تو ایتا بهش پیام دادم حالا ک سین نزده بنظرتون تو روبیکا هم همون پیام و بدم شاید جواب داد؟

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیامتو به نظرم پاک نکن ولی دیگه تو روبیکا دیگه پیام نده

صد درصد دیده ولی هنوز نمیخواد جوابتو بده چون تو سکه😂

آقایون به هیچ وجه درخواست ندید حوصلتونو ندارم 🥱😒

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز