2821
2789

خداوند زیبا خدای عزیزم دعا میکنم در این ساعت و در این روز برای تمام آنهایی که آشفته هستن 🥹🦋خداوندا تو روح آرامی رو بهشون بده و از فکرهایی که ذهنشون رو درگیر میکنه دورشون کن خداوندا تو غم دلشون رو بردار و شادی وخوشحالی بهشون ببخش خداوند اشک ها و ناله هاشون رو بشنو و خواسته هاشون رو اجابت کن خداوندا ضعف هاشون رو بردار وبه قوت خودت تبدیل کن

خداوندا ایمان دارم که فکرهای تو برای ایشان فکرهای سعادتمندیست نه تیره بختی ایمان دارم که تو میبینی تو میشنوی و تو اجابت میکنی خداوندا کاری کن خودشونو ببینن وخودشونو دوست داشته باشن بهشون بگو که چقدر ارزشمند هستن🥹🦋

بهشون آرامش بده نه آرامشی که زود به پایان برسه بلکه آرامشی از جنس خودت👌خداوندا من میبینم در این سایت که دلهای بعضی ها شکسته اما ایمان دارم که تو نزدیک دلهای شکسته هستی دارم میبینم که بعضی ها مشکلات دارن اما ایمان دارم که تو بر این مشکلات غلبه میکنی میبینم بعضی ها ترس دارن اما ایمان دارم که ترس از تو نیست بلکه تو تمام ترس ها و تیرگی ها و منفی ها وبدی ها رو با روح خودت میشوری آمین🥰🥰

🦋The lord is my light and my salvation

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آمین 🎀✨

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

خیلی قشنگ بود شبیه دعاهای مسیحیا نوشتی

آمین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز