2821
2789
عنوان

عزت نفس پاایین

301 بازدید | 11 پست

من خیلی عزت نفسمپایینه همش دنبال تایید بقیه ام همش منتظرم پیاممو سین کنن زود وابسته میشم خیلی در دسترس دیگرانم نمیتونم این اخلاقمو خوب کنم الان کلا خوابمم بهم ریخته بی کیفیت هس خیلی خودمو کم میبینم با این ک بقیه ازم تعزیف میکنن از رشتم از ظاهرم اما باز اعتماد ب نفسم پایینه راهکاری هس از این بها دادن زیاد ب ادما خلاص بشم

یکی پیام میده درجا میپرم سین میکنم درحالی ک طرف بعد از ی روز جوابمو داده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همینکه به این چیزا توجه نکنی بعد از یه مدت خود به خود خوب میشی. ینی به آدما و به رفتارشون و حتی به خودت زیاد توجه نکن. سعی کن خودتو از بیرون، فقط تماشا کنی و احساساتت مثل اینکه اعتماد بنفس نداری رو، فقط نگاهش کن ولی باورش نکن.

به کارای دیگه برس . مثلا یه موضوعی انتخاب کن و دربارش مطالعه کن، ورزش کن، سعی کن کمتر فکر کنی و فقط خودت رو تماشا کنی بدون اینکه با خودت همذات پنداری کنی. این کارو سه ماه انجام بده و اثرشو ببین.

خودت و سرگرم کن با خودت وقت بگذرون

برو سر کار با دوستات بیرون باش و چپ و راست تو آینه از خودت تعریف کن

زن ترانه ی آرام خلقت است با دستانی از نور و دلی به وسعت دریا هرجا قدم میگذارد زندگی رنگ تازهای از عشق میگیرد

اول از همه خودتو دوس داشته باش از خودت راضی باش از کسیم انتظار نداشته باش

اینو بدون دیر جواب دادن فقط به معنی این نیس که تو مهم نیستی شاید سرشون شلوغه و میبینی کاراشون تو اولویته پس توهم کارای خودت تو اولویت باشه تو هم اگه کار داری بدو اول اونو انجام بده بعد بیا جوابشونو بده

اینکه میگی زود وابسته میشی ببین ادمی که ذهنش ازاد باشه زود وابسته میشه سعی کن روتین داشته باشی هر روز برا خودت. تو یه ساعت بیدار شو دوش بگیر کتاب بخون ورزش کن

تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾

اول از همه خودتو دوس داشته باش از خودت راضی باش از کسیم انتظار نداشته باشاینو بدون دیر جواب دادن فقط ...

کاری ام داشته باشم ذهنم درگیر ادماس نمیتونم انجام بدم باز میام گوشی چک میکنم خسته شدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز