2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پنیر پیتزا خوشمزه تر میشه

اما خیلی ها فقط پنیر پارمزان استفاده می کنند.

همسرم خیلی پاستاهای خوشمزه ای درست میکنند و پامزان پودری رو فقط موقع سرو روی پاستا می پاشن.

منظور از دم کشیدن هم چند دقیقه ای هست که بعد از مخلوط کردن مواد باهم میکس بشن و طعم بگیرن نه اینکه مثل برنج یا ماکارونی دم کنی بذاری و زمان بدی تا کاملا پخته بشه

با ذائقه ما ایرانی ها پاستا موقع جوشیدن و آبکش شدن چون بیشتر از حالت معمول می جوشه دیگه کاملا نرم میشه و نیاز به پخت بیشتر نداره

فقط پاستا آلفردو هست که با پنیر و شیر و کره و سیر و قارچ و مرغ درست میشه. ما هزارمدل پاستا داریم.

من پاستا آلفردو رو با پنیر پیتزا درست می کنم و میدونم پنیر پارمزان رو فقط برای تزیین روش رنده می کنند.

مقدار پنیر پیتزا سلیقه ایه. باید مرغ ریش ریش شده و قارچ و سیر را با کمی روغن تفت بدی، وقتی سرخ شد شیر می ریزی داخلش و میزاری بجوشه. مثلا برای پاستای چهار نفر من یک لیوان شیر می ریزم. انقدر هم میزنی تا حجم شیر کم بشه و کامل غلیظ شه. یه قاشق آرد هم میتونی بزنی که زودتر غلیظ شه. وقتی غلیظ شد باید کره بزنی. من معمولا اندازه یک مشت پنیر پیتزا اضافه می کنم. به اون اندازه ای که یه لایه روی کل پاستامو بپوشونه. همین که پنیر پیتزات اضافه کردی و داره آب میشه، پاستای آبکش شده رو بهش اضافه میکنی. بعضیا یکم جعفری خشک هم آخر کار میزنن بهش. ادویه اش هم فلفل سیاهه. پاستا ابدا دم کشیدن ندارد و داغ و سریع هم باید سرو بشه.

دم کردن چیه😐

بزار تو مواد روی گاز قاطی کن

پنیر پیتزا کم بریز

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

بستگی به مدل پاستات داره

پاستا آلفردو پنیر پیتزا نداره پنیر پارمزان و کمی گودا داره

من برای رژیمی تر شدنش از پنیر لبنه استفاده میکنم، به نظرم خوشمزه تر هم هست

اگر رژیم نیستی سس بشامل هم جایگزین مناسبی برای پنیر پیتزا میتونه باشه

نیاز به دم کردن نیست، کمی تفت بدی تا مواد به خورد پاستا بره کافیه

ببین اگدم کنی خیلی خوبه زیاد نه ها ۵ تا ۱۰ دقه پنیر بریز رو پاستا و سس پاستا و بعد در قابلمه بزار بع ...

ترکیب سس بشامل و میگبد بهم واسه نصف بسته پاستا یا همون دونفر

با پنیر پیتزا خوشمزه تر میشهاما خیلی ها فقط پنیر پارمزان استفاده می کنند.همسرم خیلی پاستاهای خوشمزه ...

مقدار دقیق سس بشامل و میگیذ واسه نصف بسته پاستا🙏اخه پاستام سفید نشد

یه حبه سیر خرد شده

دو لیوان سر خالی از این فرانسوی دسته دارها شیر

یک خامه صبحانه کامل

سر قاشق چای خوری فلفل سیاه ( بسته به ذائقه خودتون داره)

3-4 قاشق غذا خوری پنیر

البته ما موقع سرو هم روش پنیر پارمزان پودری هم می پاشیم که در سفیدتر دیده شدن و ظاهر قشنگ پاستا تاثیر داره

2825
2823
2791
2779
2792