2821
2789
عنوان

کدوم اسم قشنگتره❓

261 بازدید | 13 پست

نیلوفر ، نیلی ، نیلا...اسم مذهبی رو کسی رفته دادگاه که عوض کنه؟ و تونسته؟

ممکنه الان هم قبول نکنن؟🤔 بعد اگه امسال رفتید چقدر هزینه بردار بوده واستون

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

چرا کسی چیزی نگفت ، اطلاعی ندارین؟

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نیلا

یکی از کسایی که باهاش حرف میزدم به این اسم صدام میزد، از نیلا خوشم میاد اما یطورایی با خودم لج کردم که چون اون اینطور صدام زده نذارمش🙂

سلام نیلوفر اسم لطیفیه از قدیم تا الان هم همیشه قشنگ بوده🪷💖

از لحاظ تلفظ و آوا خیلی برام مهمه ، دوست دارم یطوری باشه که هم خوشآهنگ باشه هم سخت نباشه گفتنش.. اتفاقا دوستام خیلی میگن نیلوفر بهت میاد انگار خودتی و به شخصیتت میشینه

نیل خالی

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز