2821
2789

با این که حرف باد هواست، و بهتر اینجاست که آدم به غیبتا بی توجه باشه. بدترین حرفی که پشت سرتون شنیدید چی بود و از طرف کی؟

تو محل کارم-همکارم گفته بود این کار نمیکنه و همش با مردا لاس میزنه و...

من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کل مدرسه بهم میگفتن خراب با اینکه من اصلا نمیشناختمشون

یه بارم یه آقائه پشت سرم گفت معلومه ۷ ۸ تا دوست پسر داره

بعد من یه دونم نداشتم

آقا دله یا حرمسرا

کاربری دست دو تا خواهره ...اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی

هیچ حرف بدی نشنیدم

گاهی يسري میگن بخاطر پول با شوهرم ازدواج کردم ناراحت میشم

البته یکم فقط 🫠

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

پشت سرم من که حرف بسیاره..اما یکیش که خیلی ناراحتم کرد این بود که میگفتن آنیتا فقط انگلیسی و فرانسه رو مسلط هست ایتالیایی رو اصلن یاد نداره..یکم عذاب کشیدم..اوکی؟

هلند و پرسپولیس.. عاشششقتووونم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

انقد درون گرام و همیشه تو خونم که بزور قابل رؤیت میشم تا ببینن و پشت سرم حرف بزنن😂

من کنکوری تنهای شبم مهر خاموشی برلبم سلامتی هرچی کنکوریه بمولا تعصبتونو میکشم تعععصبب

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز