2821
2789
عنوان

اکسم

979 بازدید | 18 پست

سلامم

اول تاپیک قبلمو بخونید گفتم با اکسم کات کردم رفته با عشق اولش

خبب الان اون دختره هم ولش کرده انگار .یه چن روزیه رفیقش که خیلیی پسرخوبیه مث داداشمه میاد میگه امیر(اکسم)گفته دوس دارمباز برگردم با نازی ولی میترسمبام کنار نیاد و نخادم یه چن روزیم هست هی خودش بهم پیام میده به بهونه های مختلف ولی بازم حسممیگه دلش هنوز پیش دخترس

نمیدونممم چیکار کنمم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید ولی خر نشیا

مشخصه پسره هوس بازه

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم. تو برام خورشید بودی ، توی این دنیای سرد.. گونه های خیسمو ، دستای تو پاک میکرد.

رفته دوراشو زده ، دیده هیچکس نمیتونه تحملش کنه برگشته.

دیونه نشی یوقتا. قبول نکن.

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

سلام

نه دیگه این دوراش زنده دیده هیچکس مثل شما براش نمیشه میخواد بر گرده... به اصطلاح شما نیمکت ذخیره براش هستید...

اینو مطمن باشید روحرفای این شخص اصلا حساب باز نکنید..

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست