2821
2789

سلام دوستان سوال داشتم راجب روتین پوستی ..خب تو این شرایط چشم نسبت به هر چیزی از جمله ترکیبات فرار روتین پوستی و عطر و این چیزا یکم حساس تر میشه و آسیب زا تره..شما چه مدت بعد ار عمل لیزیک چشمتون از کرم مرطوب کننده استفاده کردید؟ خانومایی که مثل خودم اهل روتین و این چیزان جوابمو بدن ممنون میشم🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا ۱۰ روز که نباید آب بخوره به چشم و صورت

بعد از ۱۰ روز که لنزم رو در اوردم حموم رفتم

و در حد مرطوب کننده و ابرسان میزدم

ولی تونر نمیزدم

بعدم که بیرون رفتم ضدآفتاب میزدم

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

تا ۱۰ روز که نباید آب بخوره به چشم و صورتبعد از ۱۰ روز که لنزم رو در اوردم حموم رفتمو در حد مرطوب کن ...

شما بعد از ده روز شروع کردید به روتین پوستی؟ ادامه دادید ؟ یا دیگ رهاش کردید الان چند وقته عمل کردید؟

سلام عزیزم دو تا سه هفته کاری نکنی بهتره از دور چشم و ریمل هم تا یه ماه استفاده نکن

گلم شما بعد از چه مدت روتین پوستی با خیال راحت انجام دادی؟ و اینکه چند وقته از عملتون میگذره هنوزم انجام میدید روتین به صورت مدام انجام میدادید یا هر از گاهی؟

من فمتو کردم از سه روز بعد آرایش میکردم ولی دور چشممو کم میسلار و تونر بدون بو و الکل هم استفاده میک ...

شما چند وقته عمل کردی؟ الان بصورت مدام روتین پوستی داری یا هر از گاهی ؟

شما بعد از ده روز شروع کردید به روتین پوستی؟ ادامه دادید ؟ یا دیگ رهاش کردید الان چند وقته عمل کردید ...

اره ادامه دادم

۱سال

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

گلم شما بعد از چه مدت روتین پوستی با خیال راحت انجام دادی؟ و اینکه چند وقته از عملتون میگذره هنوزم ا ...

من ۴ سال پیش

و یادمه تا یک ماه خیلی مراقب بودم

و حتی ریمل و میکاپ رو بعد یه ماه انجام دادم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ

2825
2823
2791
2779
2792