2821
2789
عنوان

طلا بفروشم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 24 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه همین دل دل میکنم نمیدونم کار درست چیه همه سرمایه مون همین طلاس و یه ماشین

بنظرم این وام خیلی خوبه من خودم 200 گذاشتم 400 گرفتم

بخاطر این که قسط هاش خیلی کمه،،،،،

متلا برای 400 ملیون من 11 ملیون قسط میدم

بديش هم اینه پول خودمون رو بلوکه میکنه تا سه سال دیگه کع قسط ها تموم بشه !!! نمیشه پول خودت رو برداری

اصلا سخت گیری خاصی هم لازم نیست،،، ضامن خاصی هم نمیخواد،،، فقط دسته چک یه نفر رو باید ببری،،،،

طلا گرون میشه شکی نیست ازهمین دیروز هم استارتش دوباره خورده شده... ولیییی خونه هم خیییلی گرونتر میشه همینچنوقته هم خونه خییلی گرون شده و دوباره گرونترمیشه چون همه مصالح و اهن و... تولیدش روزبه روز داره کم میشه درنتیجه مشخصه وضعیت خونه میخاد چی بشه...

پس قشنگ بشینید حساب کنید مثلا طلا تا۳۰ تومن بره بالا پولتون چقدر میشه میتونین بهاش خونه بخرین ؟!اگه ریسک کنین و بهاش وام بگیرین چطور میشه همه اینارو باید حساب کتاب کنین بطور تقریبی چون تینجا قطعیتی وجود نداره!!

طلا گرون میشه شکی نیست ازهمین دیروز هم استارتش دوباره خورده شده... ولیییی خونه هم خیییلی گرونتر میش ...

سلام عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و راهنمایی میکنی

اینجا خونه های معمولی توی منطقه متوسط همون ۲ میلیارده من ۳۱ گرم دارم میشه تقریبا ۶۰۰ میلیون ۴ماه بزارم بانک

بهمون ۱۲۰۰ وام میدن با پول خودمون میشه ۱۸۰۰

به نظرت طلا تا چقد گرون میشه ?

چیکار کنم ؟

aeennameraegan کانال سوالات رایگان ایین نامه در روبیکا

سلام عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و راهنمایی میکنی اینجا خونه های معمولی توی منطقه متوسط همون ۲ میلیارد ...

ببین نمیدونم تاچندمیره ولی میره بالا... ولی اینم درنطر بگیر خونه هم میره بالا . طلا گرمی میره بالا خونه متری...

شما ماشین هم دارین چقدر می ارزه؟

طلا و ماشینتون رو بفروشین یکم هم ازطریق دیگه وام بگیرین پول خونه جور میشه؟ چون خونه ندارین این پیشنهادرو میدم وگرنه که برای سرمایه گذاری همون طلا بهتره...

منم شرایط شمارو دارم

۴۰ گرم طلا دارم و یه مقدار پول

میخاستم بفروشمش با اون پول بزارم بانک دوماه بعد وام بگیرم خونه بگیرم

ولی همه گفتن نه تو این دوماه ممکنه بره بالا و از همون سود کنی بهتر از اینه که وام بگیری و کلی هم قسط بدی

ینی چشماش چه رنگی بود💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز