2821
2789
عنوان

طلا بفروشم یانه

673 بازدید | 24 پست

طلا بفروشم ۴ ماه بزارم بانک وام بگیرم یانه ؟

به نظرتون طلا گرون میشه یا همون ۱۹ تا ۲۱ متغییر میمونه

حدود۳۱ گرمه ۶۰۰ تومن میشه ۴ ماه بزارم بانک بهم ۱۲۰۰ وام میده البته توی ضامن بردن ومراحل پرداخت کمی سختگیری میکنن اما برام ارزش داره با ۶۰۰ تومن نمیتونم کاری انجام بدم اخه ! ماشین هم داریم میگم بزارم بانک وام برداریم واسه خرید خونه

ولی از یه طرف دل دل میکنم میگم اگه گرون بشه چی ؟

لطفا راهنماییم کنید

نظرسنجی

aeennameraegan کانال سوالات رایگان ایین نامه در روبیکا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نفروش یهو دیدی ۶ ماه اینده طلا شد ۳۰ تومن

توی ۳۰ گرمش ۱۰ میلیون بیاد بالاش میشه ۳۰۰ میلیون ولی از اونطرف ۱۲۰۰ وام دارم که میتونم باهاش کاری انجام بدم هنوز ۶۰۰ تومن پول خودمم هست

خیلی ذهنم درگیره دودلم

aeennameraegan کانال سوالات رایگان ایین نامه در روبیکا

نگهدار تو طلا هیچ وقت کسی ضرر نکرده

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

اگر فرض کنیم تو ۴ماه بشه گرمی ۳۰ میشه ۹۰۰میلیون سرمایت به کارت میاد برای خرید خونه؟فکر نکنم تازه معلوم هم نیست اینقدر بشه

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 
واسه همین دل دل میکنم نمیدونم کار درست چیه همه سرمایه مون همین طلاس و یه ماشین

خوب عزیز دل با 1200 که خونه نمیتونی بخری، طلا رو نگه داری بهتره

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز