2777
2789
عنوان

باهاش قهرکردم

184 بازدید | 16 پست

رفتم پیج شوهرمو دیدم فهمیدم عکس تولدشو ک براش گرفتم پاک کرده بقیه عکساش بود بهش گفتم چرا پاک کردی دست پیش گرفت پس نیفته گفت باز امشب ی موضوع جدید شروع نکن ب نظرتون علت کارش چیه اهل خیانتم نیست ولی دلیل کارشو نمی دونم 

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشترتوضیح بده عزیزم جزییات عکس چی بود؟

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بیخود حساس شدی گلم آقایون همینن دیگه مثه ما نیستن که اگه واسمون تولد بگیرن تا سال بعد عکسو میزاریم پروفایلمون بمونه!تا قدرشناسیمونو ثابت کرده باشیم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
بیخود حساس شدی گلم آقایون همینن دیگه مثه ما نیستن که اگه واسمون تولد بگیرن تا سال بعد عکسو میزاریم پ ...

از اینجا ناراحتم ک عکس بچه خواهرشو ک اونقد ب من خودش بی احترامی کرده پاک نکرده رفته عکس ک من براش تولدگرفتم پاک کرده 

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 
ن بابا بخدا هیچی کم بود نمی دونم چرا پاکیده 

منم بعضی وقتا عکس هایی که قبلا تو اینستا گذاشتم رو پاک میکنم .دلیل خاصی هم نداره.

چرا دنبال علت هستی. راست گفته دنبال موضوع جدید واسه بهونه گرفتن نباش  

شایدم فکر کرده عکس تولد خیلی لوسه واسه همین برداشته  

خودش و میز تولد ب همراه کیک و ژله میوه ووو.....

شاید شبیه پسر بچه ها شده بوده معذب شده وگرنه چه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...