2821
2789
عنوان

برای ارامشم دعا کنید 😔

235 بازدید | 7 پست

۹ساله خودم اشتباهی کردم و با کسی ازدواج کردم که از اول اشتباه بوده .یه دختر ۵ساله دارم .برای ارامش قلبم دعا کنید

حتی شده یه صلوات ..

پست قبلیم نوشتم چیه موضوع 😔😔 مردی که مصرف کننده ی قرصه

میگه ترک کردم ولی کو ... علائمش نشون میده هنوز ادامه داره

واقعا کم آوردم

روحم مریض شده

نینی یار سه روزه تاپیک میزنم تایید نمیکنییا 🙄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا میکنم برات عزیزم

بچه ها تولدمه تاپیک آخرم میاین🥲

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

اسی همسر سابق من هم قرص میخورد..بعدش به شیشه رو اورد..بردمش کمپ سر21روز ترک کرد...من نقطه ظعفش دخترمون بود20روز نزاشتم دخترمو ببینه..داشت روانی میشد راضی شد رفت کمپ

از دیار جنوبم🚣🌅🏝️🏖️

اسی همسر سابق من هم قرص میخورد..بعدش به شیشه رو اورد..بردمش کمپ سر21روز ترک کرد...من نقطه ظعفش دخترم ...

شوهر من راضی نمیشه چراااا چون ب نظر خودش داره منو گول میزنه که چیزی مصرف نمیکنه ،الانم نمیدونم ب۲ میخوره میکشه چه غلطی میکنه خیالش از آزمایش راحته که مشخص نمیشه تو آزمایش ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز