2821
2789
عنوان

واسه یه عده متاسفم 😕

91 بازدید | 0 پست

واقعا یه عده اصلا تو اینجا حتي تکلیفشون با خودشون هم مشخص نيست انگار !

با يکي داري حرف میزني، یهو خودشو ربط میده و یه دعوایي راه میندازه 🤕 یا ک مثلا درموردِ یه چي حرف میزني، جوري اون جمله ات رو برعکس میکنه و دهنت حرف میزاره ک آدم تعجب میکنه ! انگاري ک ارثشونو خوردیم😬 واقعا سایت جاي عقده خالي کردن و کرم ریختن و اینجور چیزا نیست، تبادل نظره، هرکس حق داره نظرشو بگه، ولي قرار نیست این نظرات با خشونت و بي احترامي و تهمت و تیکه دار و قضاوت همراه باشه ! هممون میتونیم مودبانه نظرمونو بگیم، قرار نیست از سرِ همدیگه بالا پایین بریم! از اینکه اینجا یه حرفي میزني و اون حرفتو کامل از بیخ و از ریشه برعکسش میکنن، و میگن تو چنین حرفیو زدي واقعا حال بهم زنه .

یه عکس میزاري میگي راجبِ رنگِ این چیز نظر بدید، میان یه عده راجبِ طرحش نظر میدن! ولي میاي میگي راجبِ طرحش نظر بدید، میان راجبِ رنگش نظر میدن .

یا هم وقتي از ایراد هاي اون عکس بدونِ ترحمي میگي تا طرف با واقعیت روبه رو بشه لااقل، یسري کاربرا و خودِ اون استارتر میاد میریزه روت ک آره حسودي، عقده اي، فلاني. هرکس عکس میزاره، وقتي ايرادي داشته باشه و نظر میخواد، باید جنبه و ظرفیت شنیدنِ ایراد هارو هم داشته باشه، قرار نیست ک هزار تا لقب هاي زشت ب آدم بده! اینجا همدیگرو نمیشناسیم، مس واقعا حسودي واسه این سایت بي معناست .

خلاصه ک خواستم بگم تا مغزم تو این سایت متلاشي نشده از اینجا میرم، چون حوصله اینو ندارم ک بخوام اینجا یه جمله رو هزار بار بگم، یا ک بخوام يکي رو توجیه کنم و یا ک بخوام بحث کنم، هم باعث میشه تاپیکِ استارتر ب گند کشیده شه، هم اعصابِ جمعِ اون تاپیک خُرد میشه، هم اینکه دو طرف ک باهم بحث میکنن اعصابشون خُرد میشه .

دلم واسه یسریاتون تنگ میشه، ولي خب چاره اي نیست واسه حفظِ آرامش و اعصابم از این محیطِ زننده دور باشم .

بدرود دخترا ☆

زندگي فاصله ي بین نفس هایت نیست، فاصله ي بین لحظه هايي است ک نفست را بند مي آورد/ ب این فکر ميکنم ک ما چقدر شبیه درختاي خیابونیم. ریشه در خاکي ک خودمون انتخاب نکردیم، شاخه ها تو هوايي ک مال ما نیست، برگامون زرد میشه از غمي ک اسم نداره. هر کي رد میشه نگاهمون ميکنه، فکر ميکنه فقط یه درختیم. هیچکي نميدونه چقدر دلمون ميخواد بریم، ولي ریشه مونو کنده ان توي این خاک/ تحمل بزرگان بچه سال، از تحمل بچه ها برام سخت تره/ یهویي فهمیدم آدمیزاد چقدر عجیبه. ب چيزي ک نداره فکر مي کنه، ب چيزي ک داره فکر نمیکنه/ مسئله این نیست ک یه انسان چقدر باهوش یا موفق باشه، مسئله اینه ک اگه ذهنش از کنترل خارج بشه، کسي میتونه جلوش رو بگیره !؟ / شیطان واقعي انسان هان. انسان ها نفرت میسازن، دشمن میتراشن و بعد اسمش رو <عدالت> میذارن! بعدها خودشون تبدیل ب چيزي شدن ک حتي شیطان هم از اون وحشت داشت! شاید حقیقت تلخ همین باشه ک، وقتي انسانیت بمیره، هیچ هیولایي لازم نیست/ از یه جايي وسطش فهمیدم دارم تو دنيايي نفس میکشم ک امنیت فقط یه خیال کوتاهه. جايي ک سکوت میتونه حکم مرگ داشته باشه و یه لبخند معنیه خیانت! / شاهرخ مسکوب: گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم، گفتم اي کاش مرده بودیم و نمي دیدیم./ خوني ک روي این خاک ریخته رو هیچ باروني نمي تونه بشوره، اشکي ک روي این گونه ها خشک شده رو هیچ دستي نمي تونه پاک کنه، درد و خشمي ک روي این قلب ها نشسته رو هیچ گذر زماني نمي تونه پاک کنه...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز