2821
2789
عنوان

دعوا با نامزدم

3886 بازدید | 37 پست

بچه ها با پارتنرم خیلی شدید بحث کردم و ناراحت شدیم جفتمون مقصر هم ب نظرم ن من بودم نه اون یک نفر دیگه بود ولی با طرز صحبتم خیلییییی اذیت و ناراحتش کردم از (خواستگارام گفتم خیلی اذیت شد )

میشه راهکار بدین چطوری از دلش در بیارم ؟ چطوری خوشحالش کنم ؟ 🥹

@niniyar تاییید کن ترو خدااا

مقصر تویی. هر پسری ناراحت میشه

به درک.. خیلی ناراحته خودش بره بگیرتش

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خوندن جمله اخر بنظرم مقصر شما بودید و حق داشته ناراحت شه

عذر خواهی کنید

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

شما یکم رو زبونت کار کن قبلش روی مغزت که هرچیزی رو نگی دیگه ام نمیتونی از ذهنش اون حرفا رو خارج کنی

پانتر یا پارتنر رو عملا ترکوندی شما

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

میشه بیاین تاپیک آخرم گناه دارم🥲

چگونه میشود به شاخه شکسته فهماند که باد عذرخواهی کرده است؟. اگر درخواست دادم بدون راجب عمل بینی سوال دارم یا کلوئید پسر نیستم 🥹😂 وزن اولیه ۷۱🎗️ وزن هدف یک ۶۹✅ وزن هدف دو ۶۶🔒 وزن هدف سه ۶۵🔒.

شاید اونم از خانومای قبلی میگفت اوم همین واکنش نشون میدادی

ولی تو این دوره زمونه این چیزا طبیعی

ای بابا ناراحتی نداره

چ پسر لوس و نازنازی

انقد بدم میاد از پسرای قهروک و لوس

محل نده خودش میاد آشتی

اشکال نداره پیش میاد توام نیت بدی نداشتی از روی نابلدی بوده ولی سعی کن دیگه تکرار نکنی اونم این حرفو میزد تو ناراحت میشدی قطعا

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

اینکه اشتباه کردی رو خودت میدونی ..بزرگترین خطا اینه درجا بعد بحث بخای درستش کنی یکم گذشت بهش زنگ بزن صحبت کن عذرخواهی کن از دلش در میاد

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

😑😑چی بگم

اخه دختر خوب ادم جلو نامزدش شریک زندگیش از خواستگاریاش میگه؟همه دخترا خواستگار دارن همه باید باید جلو پارتنرشون بگن؟؟بنظرم حق داره ناراحت بشه با دعواتون کاری ندارم ولی از دلش دربیار!

ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز