2789

مخصوصا دوازدهم یجوری میکشه بالا که اگه کنکورت رو هم صد بزنی اینقدر نمیکشتت بالا بعد درجه سختیش نصف کنکور هم نیست . سکوی پرتاپه اونایی که میگن نباید باشه رو درک نمیکنم .تنها وجه مشترکشون اینه که هرکس واقعا درس خونده و درست تلاش کرده توش موفق میشه اینجوری نیست که هرکسی بتونه از پسش بربیاد.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

چون اینجوری همه میان بالا

مثلا دیدم تراز کنکورش به زور ۸۵۰۰ شده بعد پزشکی اورده اونم به خاطر معدل

نمیگم بی سواده یا تلاشی نکرده نه اصلا

ولی در نظر من اونی که با کنکور اومده بالا قوی تره چون هم کنکور درجه سختی بیشتری داره هم سرعت توش مهمه هم بدون تقلب و معلما راحتت نمره نمیدن

الان همکلاسی من خودش گفت دو سوال دینی رو ننوشته بهش ۲۰ دادن این حقشه ایا؟ اصلا معلوم نیست نمراتی که میدن خالص هست یا ن

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای حفظ دیسیپلین توی درس خوندنمه نه بارداری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون اینجوری همه میان بالا مثلا دیدم تراز کنکورش به زور ۸۵۰۰ شده بعد پزشکی اورده اونم به خاطر معدل نم ...

من اعتقاد دارم کسی که کنکورش رو خوب بخونه نمرات امتحان نهاییش هم خوب میشه . خودم به چشم دیدم اونی که کنکورش رو خوب خونده یعنی میتونه بالای 50 بزنه امکان نداره نمره نهاییش پایین بشه و واقعا کسی که باهوش و تلاشگره توی عمومی ها هم بغیر فارسی میتونه خیلی خوب عمل کنه چون عمومی ها راحته تقریبا. یعنی من با این همه دانشجو رشته های تاپ و کنکوری صحبت کردم غیر از این نبوده. دوما کسی با تراز کنکور کمتر از 8500 امکان نداره پزشکی بیاره این تراز یعنی میانگین 25 30 مگه اینکه معدلش 19.90 به بالا بشه که دوساله همچین معدلی نداشتیم تو نهایی ها . البته موفق شدن تو نهایی ها هم به این اسونی ها و کار هرکسی نیست تلاش و مطالعه مستمر میخواد وگرنه اگه کشکی بود که کلی معدل 20 داشتیم نه اینکه هیچی معدل 20 نداشته باشیم رتبه یک کنکور امسال معدلش 19.85 شده بود . اون حرفتون هم که گفتین دو تا سوال رو ننوشته بود 20 گرفته بود همچین چیزی امکان نداره به هیچ وجه چون برگه 3 بار توسط 3 نفر دیده میشه نفر اول متوجه نشه دیگه نفر 2 3 متوجه میشن بعد به هیچ عنوان نمیشه پارتی بازی کرد چون اصلا نمیدونی برگت کجا میره.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

برای پشت کنکوریا و تغییر رشته ای ها عذابه کجاش خوبه

اتفاقا من پشتم و اوکیم باهاش نه تنها من بلکه دوستام هم همینطور ترمیم هم مثل امتحانات مدرسس دیگه چه فرقی میکنه.

تغییر رشته هم مگه چند تا داریم در سال . اونی هم که تغییر میده به احتمال بالا میخواد برای کنکور بخونه دیگه.

من اعتقاد دارم کسی که کنکورش رو خوب بخونه نمرات امتحان نهاییش هم خوب میشه . خودم به چشم دیدم اونی که ...

اتفاقا برعکس خیلیا بودن تراز کنکورشون بالای ۱۰ هزار بوده ولی تراز معدل زیر ۹۰۰۰ شده مصاحبه شون هم هست

بله با ۸۵۰۰ کنکور حتی کمتر قبول شدن ازاد و تعهدی پزشکی.

چون تراز معدلشون ۱۰۲۰۰ بوده یعنی معدل بالای ۱۹.۵ نه لزوما ۱۹.۹۰ که این معدل مخصوصا بین دانشجو های دندون کاملا طبیعی و عادیه. ی چیز دست نیافتنی نیست این تراز.

اتفاقا خیلیا اینجوری بودن سه نفر؟اول دو نفر تصحیح میکنن و اگه اختلاف نمره شون زیاد بشه میرسه به مصحح سوم

و اینکه اگه مصحح اول ۱۹ بهت داده باشه مصحح دوم ۱۹.۲۵ نمره بیشتر یعنی ۱۹.۲۵ رو توی کارناما لحاظ میکنن و دیگه نیازی به مصحح دیگه ای نیست امتحان دینی هم پاسخنامه خبلیا اومد بیرون ۱ نمره ۲ نمره ننوشته بودن واسه دینی ولی ۲۰ شده بودن

باز هم من حرفم همونه چون تصحیح کنکور رو با ادم که انجام نمیدن و خیلی دقیق و عادلانه تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکلش واضحه کسی که پشت کنکور باشه باید همه ی درسای ۱۱و۱۲ تو یه ماه امتحان بده حتی واسه دانش آموزان هم عادلانه نیست تکلیف اون دانش آموزی که محروم نداره از امکانات واسه نهایی استفاده کنه چیه حداقل ۱۲م باشه اوکیه ولی اگه ۱۱م هم باشه کاملا ناعادلانس مشکل دیگش اینه مصحح دقت نداره سلیقه ای امکان داره نمره بده

اتفاقا برعکس خیلیا بودن تراز کنکورشون بالای ۱۰ هزار بوده ولی تراز معدل زیر ۹۰۰۰ شده مصاحبه شون هم هس ...

والا اینی که میگی دو نمره ننوشته بود 20 شده بود خیلی عجیبه من که خیلی تو کار کنکورم همچین چیزی ندیدم البته که کارنامه و پاسخ نامه فیک خیلی زیاده یکی که علمش رو نداشته باشه ببینه فکر میکنه واقعیه و شاکی میشه . من خالم معلم هستن زمان تصحیح برگه ها 7 صبح میرفت ساعت 2 برمیگشت یعنی تو مدرسه صحیح میکردن برگه هارو هیچ کس حق نداشت تو خونه باشه . 2 نفر که صحیح میکنن یکیشون اشتباه نمره بده نفر دوم احتما اشتباه نمره دادنش نیم درصد هم نیست و درحد نیم تا 75 صدم نمره هم میره مصحح سوم .

خب خودتون دارین میگین تراز معدل 10 هزار بین دانشجو های دندون شایع هست و کسی که دندون میاره هم کنکورش هم خوب میده پس اینا با هم در یک راستا حرکت میکنن. معدل خوب اوذدن هم راحت نیست و پشت کار و تلاش و ساعت ها مطالعه میخواد و یه خوبی دیگه هم داره اینه که قرار نیست تو 4 ساعت کل سرنوشت یکی رو مشخص کنه . در نهایت کسی که میدونه معدل اینقدر تاثیر داره چرا باید همه وقتش رو بزاره برای کنکور خیلی خندداره میشه قضیه مسابقه خرگوش و لاکپشت.

مشکلش واضحه کسی که پشت کنکور باشه باید همه ی درسای ۱۱و۱۲ تو یه ماه امتحان بده حتی واسه دانش آموزان ه ...

منم یازدهم رو موافق نیستم ولی دوازدهم خوبه . الان ایا کنکور عادلانس??

باز هزینه که برای نهایی میشه کمتره میتونی امتحان های سال قبل رو از اینترنت پرینت بگیری ولی الان کتاب کنکور زیر 1 میلیون و 500 نیست چطور 2000 صفحه رو طرف پرینت بگیره

والا اینی که میگی دو نمره ننوشته بود 20 شده بود خیلی عجیبه من که خیلی تو کار کنکورم همچین چیزی ندیدم ...

نمیدونم ولی دیدم که زیاد کیلویی نمره دادن یا اعتراض زدن الکی کم و زیاد کردن نمره واقعی رو ندادن

من اصلا اصلا منظورم سطح تلاش نبود منظورم قانون تاثیر معدل بود ولی بله قطعا تلاش کرده اما کنکور هم مهمه ببخشید که اینجوری میگم ولی اونیکه حتی از کنکور ۹۰۰۰ نگرفته با معدل بیاد دانشگاه نسبت به اونیکه کنکورش بالاتره یا هردو هم کنکور هم معدل رو در یک راستا بالا گرفته دید بدتری بهش دارن اینو من نمیگم دید بقیه رو توی کلاسمون میگم وگرنه اون فرد هم قطعا حقشه و لایقشه

اتفاقا کنکور مهمتره میدونی چرا؟چون همه ولسه معدل میخونن همه میتونن درسا رو خوب نمره بگیرن نه نیاز به تست زنی زیاد هست نه چیز دیگه ای پس این کنکوره که تمایز ایجاد میکنه

اتفاقا استاد اناتومیمون حرف خوبی زد میگفت کنکور زمانش کمه اونیکه توی زمان کم بالا بزنه میتونه توی زمان کم هم بیماری رو تشخیص و بهترین راه حل رو ارائه بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسیارموافقم ..بعضیا تشریحشون بهتره واقعا طرف سه سال تلاش میکنه چرا باید توی ازمون سه ساعته به باد بره ...

ازطرفی اونی ام که نهایی بالامیشه کلی زحمت میکشه

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

نمیدونم ولی دیدم که زیاد کیلویی نمره دادن یا اعتراض زدن الکی کم و زیاد کردن نمره واقعی رو ندادنمن اص ...

محاله ...تراز معدلم سخت به دست میاد وکشکی نیس من خودم کنکور فیزیک 45زدم نهایی شدم18.25😑😑حتی زیستم تراز دهی کنکور فاجعس با میانگین 40میده تراز 8200...همون تراز 8600میانگینش 45بوده

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

محاله ...تراز معدلم سخت به دست میاد وکشکی نیس من خودم کنکور فیزیک 45زدم نهایی شدم18.25😑😑حتی زیستم ...

من گفتم اسونه؟ نه گفتم سخته اون هم به شدت سخته ولی نه به اندازه ی کنکور

در ضمن به میانگین وزنی بستگی نداره مثلا من میانگین ۴۰ زدم شما هم ۴۰ زدی میانگینمون یکسانه ولی من زمین رو بالا زدم میانگینم این شده شما زیستو بالا زدی ۴۰ شدی پس تراز شما از من بالاتره یکسان نبست پس نمیشه گفت میانگین ۴۵ تراز ۸۶۰۰ میده بستگی به تک تک دروس داره

کسی هم که معدلش بالا بوده خیلی قطعا تلاش کرده و من براش ارزش قائلم البته به شرطی که نمراتش خالص باشه اون فرد واقعا لایقه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا منکه خیلییییی کمک کرد

تراز معدلم ۱۰۲۰۰ شد

سلام. حال همه ما خوب است. ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب میگویند. با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنار زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمان