2821
2789
عنوان

فرزانه کجایی 😭

1031 بازدید | 17 پست

دلم برای همکلاسیم یه ذره شده حدود تقریبا ۱۷_۱۸شایدم ۲۰ ساله هیچ خبری ازش ندارم .توی شبکه های اجتماعی هم نمیتونم پیداش کنم.روزی نیست که یادش نکنم

اما اینو میدونم که اون اصلا به من فکرم نمیکنه😭😭😭

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه دوست دوران ابتدایی داشتم آخرین بار تو فروشگاه دیدمش الان یه هشت سالی گذشته:)

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

منم یه دوست دوران ابتدایی داشتم آخرین بار تو فروشگاه دیدمش الان یه هشت سالی گذشته:)

هعییی

یکی از هم دانشگاهیامو چندسال پیش تو ایستگاه مترو یه لحظه دیدم پشیمونم چرا نرفتم جلو

راستش اونموقع خجالت کشیدم اما الان خییلی پشیمونم کاش می رفتم جلو خودمو نشونش میدادم.از اون باید بخاطر خیلی چیزا حلالیت بگیرم😭

آسیه کجایی دبستان بهشت سال ۹۳ تو حیاط مدرسه بازی میکردیم 🥲🥺

انشالله بتونین پیداش کنین.دلم برای تک تک همکلاسیم تو کل دوران تحصیل تنگ شده😭

هعییییکی از هم دانشگاهیامو چندسال پیش تو ایستگاه مترو یه لحظه دیدم پشیمونم چرا نرفتم جلوراستش اونموق ...

کاش میرفتی پیشش

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

خوش بحال شماهایی که از دورانتحصیل تا حالا باهم دوستین

منآدم منزوی ای هستم چندین ساله هیچ دوستی ندارم

بخاطر شرایطی که تو زندگیم پیش اومد خودمو از همکلاسیم پنهون میکردم.یکی دوتاشون بنده خداها چند سال پیش تماس گرفتن پیام دادن اما من .... ای کاش الان داشتمشون

کاش میرفتی پیشش

اره

خییییلی پشیمونم.من تو این شهر هیچکس رو ندارم خیلی تنهام

اونموقع بخاطر یه سری مسائل روم نشد برم جلو اما کاش....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز