2821
2789

مژه هامو اکستنشن کردم ۴۰ روز ازش میگذره. وقت ریموشه دیگه خیلی به هم ریخته و بلند شده.

حالا چند روزه از دخترهی بی خاصیت یه وقت نیم ساعته میخوام که برم ریمو کنه برام. اصلا نه جواب زنگ میده نه پیام. یه بارم جواب داد گفت آخر شب بهت میگم کی وقت دارم گفتم اوکی. بازم نگفت.

حالا معروفم نیست که بگی مشتری داره وقت سر خاروندن نداره. شهرمونم کوچیکه مژه کار دیگه ای رو نمیشناسم که مطمئن باشه و کلا خوشم نمیاد جای جدید و نا آشنا برم

خودمم بیکار نیستم به زور تایم خالی میکنم که نیم ساعت برم اونجا.

بدمم میاد مدام زنگ و پیام بدم رو گوشی کسی و بی اعتنایی کنه.

خودم که امکان نداره کسی باهام کاری داشته باشه و تماسشو نادیده بگیرم.

هوف. متنفرم از این آدمای بی ادب و بیخیال و بی عار.

ی ریموور زدن ک جای غریب و ناشنا نداره

من خودم تو خونه ریموور دارم واسه خودم ریموو میکنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ی ریموور زدن ک جای غریب و ناشنا ندارهمن خودم تو خونه ریموور دارم واسه خودم ریموو میکنم

آخه حالا باز در به در بیفتم دنبال یه مژه کار دیگه و پرس و جو کنم از بقیه که پیش کی میرن. بخدا حوصله ندارم.

کلا این اخلاقم دارم که وقتی یه جا میرم دیگه تا ابد باید همونجا برم انگار بقیه جاها میخ زیرم میزارن. تک پرم🤦♀️

واه عزیزم این حرفا چیه خوب بنده خدا شاید کار پیش اومده یا کسالت داره یا جایی کار داره چقدر بی ادبی!

عزیزم بی ادب شمایی که از بی ادبی و یه نفر دیگه دفاع میکنی.

احتمالا خودتم چنین آدمی هستی.

شایدم خود اون بنده خدایی که اتفاقی رسیدی به این تاپیک😃

عزیزم بی ادب شمایی که از بی ادبی و یه نفر دیگه دفاع میکنی.احتمالا خودتم چنین آدمی هستی.شایدم خود اون ...

از طرز حرف زدنت و الفاظ زشتی که برای بقیه به کار میبری مشخصه کی بی ادبه عزیزم✨

انتظاراتتم کمتر کن گلم مردم تو زندگیشون مشکل دارن یا بالاخره کاری پیش میاد،همه که عین شما سطخ دغدغشون ریمو مژه نیست😚

از طرز حرف زدنت و الفاظ زشتی که برای بقیه به کار میبری مشخصه کی بی ادبه عزیزم✨انتظاراتتم کمتر کن گلم ...

😂 وای من خودم تایپکمو یادم رفته بود تو دیگه چقد سوختی که اومدی دوباره رپیلای زدی🤦♀️

تو خوبی برو دنبال بازیت بابا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز