2821
2789
عنوان

خانما بیاین دوستم یک سوالی داره

55 بازدید | 6 پست

داره جواب هاتونو میخونه بیاین نظر بدین چیکار کنه

به چوخ رفت😂😂

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

ای بابا چرا

وقتی يه پنگوئن عاشق يه پنگوئن ديگه ميشه، كل ساحل رو ميگرده و قشنگترين سنگ رو انتخاب ميكنه، اون رو واسه جفت ماده ميبره، اگر ماده از سنگ خوشش اومد و قبول كرد جفت هم ميشن؛ولی اگر قبول نكرد پنگوئن نر احساس ميكنه سنگی كه پیـدا كرده اصلا قشنگ نبوده و اونوقت اونو ميبره زير آب لای مرجانها ميندازه تا ديگه هيچ پنگوئنی اشتباه اونو تكرار نكنه و نا اميد نشه.شما هم سعی کنید یه سنگ و از سر راه یکی بردارید نه اینکه جلو پاش بندازی.

چرا نفمیدم چیشد

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه تایید شد بلاخره

نگا کنین این عقد بود . بعد حالا یکسری اتفاقاتی افتاد و اینا

الان یک ماه شده پریود نشده

میگه زعفرون الان هم جواب میده یا نه ؟

تازه این کلا تنبلی تخمدان شدید داشته اصلا فکر نمیکرده اتفاقی بیافته

ولی الان استرس داره .

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

بخاطر تنبلی تخمدان عقب انداخته

ممکنه حامله باشه ؟

آخه میگم ...بینشون یم اتفاقاتی افتاد..

خودش الان خیلی استرس داره

عروسی شون هم یک سال دیگه اس

ممکنه حامله باشه ؟آخه میگم ...بینشون یم اتفاقاتی افتاد..خودش الان خیلی استرس داره عروسی شون هم یک سا ...

بره ازمایش بده انقدر نگرانه

ولی احتمالا بخاطر تنبلی تخمدان عقب انداخته پریودش

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

اگر یک ماهه عقب انداخته بی بی چک بزنه یا ازمایش بده تا مطمئن بشه، شاید خدایی نکرده کیست داره، اگرم بخاطر تنبلی تخمدانشه بهش بگو بیشتر مواظب رابطش باشه(از نظر پیشگیری منظورمه)

2823
2791
2779
2792