2821
2789
عنوان

چقدر از جمله دختر خوب بدمممم میاد

134 بازدید | 6 پست

واجبه که هر کسی تو زندگیش(چه پسر چه دختر )خط قرمزایی و حریمی داشته باشه و آدمی که هیچ قید و بندی برای خودش نداره قابل اعتماد نیست

اما معمولاً وقتی میگن دختر خوب منظورشون یه دختر آفتاب مهتاب ندیده و مطیع و اهل سازشه که همیشه خدا بر طبق میل بقیه حرف بزنه و رفتار کنه! تو زندگیشم مگس نر هم پرسه نزده باشه

سفر مجردی و خونه مجردی که اصلا و ابدا!

دختر خوب نباشید

اینایی رو که میبینید میگن دختر خوب ، اینا برای خیر و مصلحت ما نمیگنا، برای منافع خودشون میگن و یه کلمه خوب هم پیدا کردن برای فریب دادن زنا

البته شاید همه منظور و هدفشون این نیس اما اکثرا همینه

بعید میدونم منظور دیگه این باشه

به من میگن دختر خوب. اما نه افتاب مهتاب ندیدم نه مطیع(مگه حیوونیم چه لحنیه اخه) نه ادمیم که همیشه بر طبق و نظر دیگران حرف بزنم فقط مودبانه رفتار میکنم مودبانه نظرمومیگم و مودبانم برای اطرافیان خط قرمز میزارم همین

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حرفت درسته ولی نی نی سایت جای درستی نیست

همین چندروز پیش دختره تاپیک گذاشته بود که از نامزدم خوشم نمیاد ولی ادم خوبیه (درحالی که معلوم شد اقا ۲۰ سال ازش بزرگتره اومده دختر نوجون گرفته) همه ی کاربرا جوری توپیدن بهش که وای داری با زندگی پسره بازی میکنیی بیخود کردی خوشت نمیاد لیاقت نداری، زنا همینن بهشون خوبی کنی هار میشن و هزار تا چرت و پرت زن ستیزانه!

بهشون هم میگفتن بابا خوشش نمیاد دیگه نامزدی برای همینه که بشناسن همو، رگ غیرتشون بالا میزد میگفتن این روشن فکر بازیا رو جمع کنین و....

توی این سایت باید دختر افتاب مهتاب ندیده باشه و هر پسری اومد دوتا کافه بردش هزار تومن خرج کرد، تا ابد بهش سرویس بده!

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بعید میدونم منظور دیگه این باشه به من میگن دختر خوب. اما نه افتاب مهتاب ندیدم نه مطیع(مگه حیوونیم چه ...

والا بعضیا منظورشون چیزیه که من گفتم

تو خیلیا خانواده ها سفر مجردی و داشتن دوست پسر جرمه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز