من خودم هزارتا دارم الان یادم نیست ، یادم اومد مینویسم ، ولی این مامانم و خاله ام هست .
اوایل ازدواج مامانم با بابام هردوشون با خاله هام و شوهر خاله هام و مامانبزرگم رفتن بازار ، یکی از خاله هام که اخریه اون موقع بچه بوده و ۱۱ سالش بوده ، حالا مامان بزرگم سپرده بودش دست مامانم و بعد رفتن داخل یک مغازه دست خاله ام رو ول کرده بعد اخر که میخواستن برن ، مامانم فکر کرده خاله ام کنارشه و لحظه اخری خاله ام رفته پیش مامان بزرگم بعد مامان فکر کرده خاله ام هست و دست یک پیرمرده قد کوتاه هم اندازه اش رو گرفته حالا دارن میان بیرون شوهر خاله ام فهمیده همه زدن زیر خنده اخه پیرمرده چرا باهاشون تا دم در مغازه اومده
یه بارم داشتم میرفتم اتاق عمل خیلی ترسیده بودم ،یکی رو آورده بودند اونم واسه عمل،گفتم به این چی شده ؟خانومی گف چاقو خورده ،ببینید چقدر استرس داشتم میپرسیدم چطور آخه چاقو رو خورده ،مگه میشه چاقو رو قورت داد
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺
الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺
راستی یه خاطره ی بی ادبی هم دارم ،رفته بودم زایمان سر بچه ی اولم ،نتونسته بودم شیو کنم خود خدمه انجام داده بودن،نکن قسمت بالا مونده پایین رو شیو کردن،یه خانومه بعد از زایمان گف من که خودم کلی درد داشتم ولی وقتی دیدمت که مثل صورت آقایون شده که سیبیل داره ولی ریشاش رو زدن میخندیدم،وای چقدر خودمم خندیدم