2821
2789
عنوان

کسی نمیدونه طلا بالا می‌ره ی پایین

2058 بازدید | 4 پست

رو 17نخریدم گفتن میریزه پولم مونده .الآنم که قصد فروش دارم اومد پایین

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

من گرمی ۲۰ خریدم😐

امیدوارم بشه ۱۰ میلیون بتونم بخرم

۱۰ گرم منو میلیاردر نمیکنه 🗿

ضرر بسی لازم است😂😐🥹

مسیر زندگی من را قضاوت نکن؛تو نه جای من راه رفته ای نه با فکر من فکر کرده ای.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه واقعا کسی نمیدونه اگر ایران بتونه قاطعانه توی مذاکره پیروز بشه کنترل تنگه هرمز رو کامل بدست بگیره و دلار رو حذف کنه پایین میاد ولی اگر نتونه احتمالا بالا میره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

کاش زودتر بره تا بتونم بفروشم جبران کم بود پولم بشه .بعد بیاد پایین برا بقیه بتونن بخرن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
2825
2823
2791
2779
2792