بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افرییییین مرسی مرسی بخدا شرمنده همتون امروزتون صرف گزارش زدن من شد بووووس بهتون خیلی فدایی دارین مخل ...
فدات شماره کارت میدم واریز کن
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
بخصوص برای منکه در کنار بقیه چیزا نیاز به اکسیژن هم دارم
افسون اگه نمیخوام تاپیک بزنم شاشو ها بیان پی وی سریع حق و السکوت منو واریز کن😂😂😂😂
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
سلام عزیزدلم خوبی؟ جانا از دیشب حال نداره الان تونستم بخوابونمش اومدم یه دوری تو سایت بزنم😁چه خبرا 🥰
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام عزیزدلم خوبی؟ جانا از دیشب حال نداره الان تونستم بخوابونمش اومدم یه دوری تو سایت بزنم😁چه خبرا ...
فدات خوبم😘
برچی حال نداره؟ نکنه داره دندون در میاره
فدات خوبم😘برچی حال نداره؟ نکنه داره دندون در میاره
اره دیشب تب داشت و امروزم همش نق زد و بهانه گرفت، داره دندون درمیاره 🫠
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره دیشب تب داشت و امروزم همش نق زد و بهانه گرفت، داره دندون درمیاره 🫠
اااای جان دلم😘🤸♀️😘🤸♀️😘🤸♀️😘
عکس جدید مدید نداری ازش🙄