2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

افرییییین مرسی مرسی بخدا شرمنده همتون امروزتون صرف گزارش زدن من شد بووووس بهتون خیلی فدایی دارین مخل ...

فدات شماره کارت میدم واریز کن

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

@ملکه۴۵۵

@معدهعصبی13

@مادریاسام

بچه ها در جریان فشار اقتصادی که هستین مگه نه؟💔

بخصوص برای منکه در کنار بقیه چیزا نیاز به اکسیژن هم دارم

افسون اگه نمیخوام تاپیک بزنم شاشو ها بیان پی وی سریع حق و السکوت منو واریز کن😂😂😂😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

@toranjbano رخ نماییدی عشقم

@toranjbano رخ نماییدی عشقم

سلام عزیزدلم خوبی؟ جانا از دیشب حال نداره الان تونستم بخوابونمش اومدم یه دوری تو سایت بزنم😁چه خبرا 🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام عزیزدلم خوبی؟ جانا از دیشب حال نداره الان تونستم بخوابونمش اومدم یه دوری تو سایت بزنم😁چه خبرا ...

فدات خوبم😘

برچی حال نداره؟ نکنه داره دندون در میاره

فدات خوبم😘برچی حال نداره؟ نکنه داره دندون در میاره

اره دیشب تب داشت و امروزم همش نق زد و بهانه گرفت، داره دندون درمیاره 🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره دیشب تب داشت و امروزم همش نق زد و بهانه گرفت، داره دندون درمیاره 🫠

اااای جان دلم😘🤸♀️😘🤸♀️😘🤸♀️😘

عکس جدید مدید نداری ازش🙄

@ملکه۴۵۵ @معدهعصبی13 @مادریاسام بچه ها در جریان فشار اقتصادی که هستین مگه نه؟💔بخصوص برای منکه در کن ...

پول میخوای ؟؟؟؟ لعنت بهت

حالا همون سه تا تاپیکم برگشته رو یکاریش بکنید

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

گفتی ب ساعت دیگ میام ،🤣🤣🤣 بعد من شوخی کردم ک دیوونه

اگه کاری با من دارین باید هی تکرار کنید من مغزم ریده س🤨😂

@ومپایر___اعظم تایید کن ک چقدر اوضاع مغزم خرابه

انسان جالب، ناز و بامزه ای هستم (◕‿◕)