arisaa_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 43 عنوان با همچین پسری 716 بازدید | 12 پست سلام ، شما نسبت به پسری که دانشجوی ترم اخر پزشکی زنجانه ، مودب و با حوصله حرف میزنه ولی شوخ طبعه چه حسی دارین؟ تازگی باهم حرف میزنیم ولی قیافش تایپم نیست ، چشماش سبزه اما حالت چهره و موهاش اصلا تایپم نیست من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم 1405/02/19 | 14:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blazingstarr عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 535 والا شما دیدش ما که ندیدیمش بخوایم نظر بدیم ... اگه باب میل نیست خب قیدشو بزن در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست
arisaa_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 43 والا شما دیدش ما که ندیدیمش بخوایم نظر بدیم ... اگه باب میل نیست خب قیدشو بزن منظورم اینه قیافه خیلی زیاد مهمه یا برای بقیه عادی ؟ من همیشه ظاهربین بودم من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم
الهه_گیتار عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 6213 نمیشه همه چی با هم داشته باشه که در مکانی که بیحیایی را دستگرمی و خوشحالی و با حیایی را تمسخر و عیب میدانند سکوت میکنم و از آنجا خارج میشوم ...!؟
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 2123 تایپت نیست بزار باکس دیگ آشنا بشه ظاهری آرام با درونی فروپاشیده...🦋
bibliopppphile عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2197 حس بد🤣 حس شیشمم میگه بده بنية هلاكه وأن يموت معذبا، صلوا على محمد وآل محمد، اللهم آمين❤️ اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 ❤️درخواست دوستی نده
arisaa_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 43 حس بد🤣 حس شیشمم میگه بده واقعا ؟ حس ششمی هستی من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم
arisaa_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 43 دانشجو پزشکی گیلان تایپمه نه زنجان😂😂😂😂این چه فاکتوریه اخه 😂 من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم
arisaa_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 43 مودب و با حوصله و شوخ طبع؟ حسای خوب خوب یعنی چی من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم
arisaa_a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 43 نمیشه همه چی با هم داشته باشه که قیافه واقعا مهمه من میروم و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی قایم نمی کنم. کاربری دست دونفره ، من و خواهرزادم
marisella عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 172 قیافه که نون و آب نمیشه سیسی روح زمین گیر را چه دهد شوق پرواز؟